Haberler

Eliz Sakuçoğlu'ndan Bile Bile Süper Frikik

Güncelleme:

Murat Boz'un eski sevgilisi Sakuçoğlu, düğmeleri neredeyse göbeğine kadar açık tulumuyla ilgi çekti. Açılan dekoltesinden göğsüne yaptırdığı yeni dövme de dikkat çekti.

İstanbul Fashion Week'in son gününe derin göğüs dekolteli bir kıyafetle gelen Eliz Sakuçoğlu, podyumdaki mankenlerden daha fazla dikkat çekmeyi başardı.

BİLE BİLE FRİKİK VERDİ

Açılan dekoltesinden göğsüne yaptırdığı yeni dövme de dikkat çekti. Murat Boz'la 8 yıllık ilişkisini 8 ay önce noktalayan Sakuçoğlu eski sevgilisine 'geri dön' çağrısı yaptığı haberleriyle gündeme gelmiş, "Murat'la kötü değilim. Görüşüyoruz. Ama tekrar bir arada olmayacağız" demişti.

GÖĞÜSLERİNİN ARASINA DÖVME YAPTIRMIŞ

Sakuçoğlu'nun göğüslerinin arasına yeni bir dövme yaptırdığı görüldü. Daha önce eline yaptırdığı dövme gibi yine Rihanna'dan ilham aldı. Dua eden iki elin birleştiği old school tarzı dövme, şükretmeyi ifade ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Eliz Sakuçoğlu Murat Boz İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (132)

gülten:

çatlayın yobazlar, kadınlar açılacak, en son sizinkilerde görüp onlarda açılacak. . .

14
19
yanıtYanıtla
AKINCI:

SEN AÇ YAVRUM BİZ HERZAMAN BURDAYIZ BAKMA SEN O YOBAZLARA :d ÖYLE UCUDNAN AÇMA AMA BİŞEYE BENZESİN

yanıt5
yanıt5
modernlerm@m.m:

Evet acilin modernler bir gün çırılçıplak toprağın altına girince ne diyeceksiniz

yanıt6
yanıt2
MEZARADA AÇIK GİRSENİZE!!:

DEVLET

yanıt2
yanıt0
Bizimkiler açılmaz sen rahat ol:

Bu dünya fani ahiret ebedi, açılan açılsın ama öte tarafa kaynar sular ve harlanmış alevler açılanlar için hazır ALLAH diyorki kılıcın kılıfı gibi dar olmayacak elbiseler ki bakıyorsun şimdi elbise yok açılın açılın öte tarafta damga bekliyo sizi o zaman bulurum seni yobazlıkmıı yoksa maneviyatmı o zaman söylersin hadi eyv açılan saçılan gülten :)

yanıt6
yanıt0
zarpadan zurpadan:

Gülten hanım, kadınlarda açılacak derken, istersen sen aç kıçını, mıçını götünü başını, yok ben almayım, sen al tamam, demekki neymiş kıçını açarsan ileri görüşlüsün, kapalı bir kadınsa, yobaz öylemi, GERİ ZEKALI, CEHENNEMİN ODUNU.

yanıt8
yanıt2
222:

Gülten canım benim yazık sana valla yazık neyin kafasını yaşıyorsun sen yavrum allah var olum var ölünce ne olacak orda da açılacaz catlasın yobazlar diyebilecekmisin. kendine yazık etme milletin nefsini azıtıp ta sonra vay efendim taciz ediliyorum diyeceksın. olmaz böyle sende müslümanım diye mi geçiniyorsun. Allah seninde senin gibilerin de belasını versin. . . . . . . . . . . . . .

yanıt7
yanıt1
birim@m.m:

Sen bu dünyada belanı bulmuşsun zaten böyle giderse imansz öleceksn hayat çok kısa

yanıt4
yanıt0
LEYLA HANIM:

Ben bu sanatcidan cok cok daha gûzelim ama mûtvazi yasami tercih ediyorum. Bunlar ise sanat adina biz kadinlarin en hassas degerlerinden olan muhafaza edilmesi gerekli olan vucutlarini teshir ediyorlar. Erkeklerin cinsel gûdûlerini uyandiriyorlar. Yaziklar olsun sanat ve Kadinlik bumudur. Teshirinizi evinizde eslerinize yapin

23
0
yanıtYanıtla
osman:

Gerçekten sizi tebrik ediyorum. . .

yanıt6
yanıt0
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title