Haberler

Ekin Uzunlar Konserinde Yeni Adet! Telefon İmzalattılar

Güncelleme:

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Ekin Uzunlar geçtiğimiz gün  Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Taksim Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneye çıktı.

"Sıra Sende", "Hüznün Gemileri", "Son Bir Kez" gibi sevilen şarkılarının yanı sıra kemençesiyle de müzikseverlerden tam not alan Ekin Uzunlar yaklaşık bir buçuk saat sahnede kaldı. Sahne performansı sırasında zaman zaman seyircilerin arasında şarkılarını seslendiren başarılı sanatçıya müzikseverler de eşlik etti. Müzikseverler Ekin Uzunlar 'ı yakınlarında görünce bol bol video çekerek şarkılara eşlik ettiler.

Sahne performansında yaşadığı esprili hikayeleri, konserlerinde başına gelen ilginç olayları müzikseverlerle paylaşan Ekin Uzunlar'ın Beyoğlu konserinde ilginç anlar yaşandı. Onlarca müziksever sahneye telefonlarını uzatarak Ekin Uzunlardan imza atmasını istediler. Ekin Uzunlar da bu ilginç istekleri kırmayarak onlarca hayranının telefonuna imza attı. Uzunlar, "Yeni adetimiz bu oldu sanırım. Yeni akım başlatmış olduk." dedi. Sahne performansının sonuna doğru sanatçının bir hayranı, sevgilisinin kendisine aldığı çiçekleri bir not ile sevgilisi için şarkı isteyerek sahneye yolladı. Notu okuyan ve duygusal anlar yaşayan Ekin Uzunlar: " Ben aşk insanıyım. Aşıkları görünce gözlerim doluyor. Bu şarkılar da böyle çıkıyor. Aşkınız daim olsun." şeklinde konuştu.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Beyoğlu Sadece Sondakika Magazin Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

'Karısını dövüyor' diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

"Karısını dövüyor" diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

Bakmadan Geçme

Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi?
Hayvanları otlatmak için çıktı, bozayı pençesinden kaçamadı! Talihsiz adam feci şekilde can verdi

Hayvanları otlatmak için çıktı, bozayı pençesinden kaçamadı! Talihsiz adam feci şekilde can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title