Haberler

    Edinburg'tan sonra ilk kez İstanbul'da

    Fadik Sevin Atasoy'un yazıp oynadığı, Erdal Beşikçioğlu'nun yönetmenliğini yaptığı 'Muse-Bir Esin Perisi Davası' oyunu ilk kez İstanbullu tiyatroseverlerle buluştu.

    Fadik Sevin Atasoy'un yazıp oynadığı, Erdal Beşikçioğlu'nun yönetmenliğini yaptığı 'Muse-Bir Esin Perisi Davası' oyunu ilk kez İstanbullu tiyatroseverlerle buluştu. Tiyatro sezonunun açılışı sayılan 1 Ekim günü Zorlu PSM Stüdyo sahnesi'ndeki prömiyere İlker Kaleli, Banu-Hidayet Türkoğlu, Nursel Köse ile eşi Ulrich Mertin, Ruken Mızraklı, İpek Erdem ve Bennu Gerede'nin de aralarında olduğu ünlü isimler katıldı. Atasoy'un şarkı söyleyip dans ta ettiği tek kişilik başarılı performansı ayakta alkışlandı. 1 Ekim olan doğum gününü sahnede kutlayan oyuncu duygulu anlar yaşadı.

    ÜNLÜLERDEN BEĞENİ TOPLADI:

    Hidayet Türkoğlu: Fadik'in oyununu Amerika'da iken izlemiş ve 'tüm dünyada oynamalı' demiştim. Bakın işte ABD ve İngiltere'nin ardından kendi vatanında Türkçe izledik. Sahneye çok yakışıyor, gururlandım ve çok keyif aldım.

    Nursel Köse: Fadik benim için tam bir sanatçı. Yurt dışına gittiğinde kaybettik diye üzülüyorduk. Ama elinde bavulu, çok güzel bir oyunla geri döndü. Bütün sanat dallarına selam çaktığı oyununda sesini gırtlağını çok güzel kullanıyor.

    Bennu Gerede: Fadik Türkiye için büyük nimet. Muse oyununda tüm yeteneklerini görme şansı bulduk. Kadın haklarını çok güzel ve eğlenceli biçimde öne çıkarıyor. Herkese tavsiye ederim.

    İpek Erdem: Ülkemizde iyi oyuncular çok kıymetli şeyler yapıyor. Ama ben bu kadar iyi bir performans ilk defa izliyorum. Fadik yazıyor, oynuyor, dans ediyor şarkı söylüyor. Gerçekten tam bir sanatçı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Fadik Sevin Atasoy Erdal Beşikçioğlu Nursel Köse Muse Haberler

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Bakmadan Geçme

    LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title