Haberler

Eda Taşpınar, Dondurucu Soğukta Mayo Giydi!

Güncelleme:

Giyim tarzıyla birçok kadının ilgiyle takip ettiği ikoncan Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından paylaştığı karların üzerindeki mayolu fotoğrafıyla takipçilerinden tam not aldı.

İkoncan Eda Taşpınar, dondurucu soğukta giydiği siyah mayosuyla göz kamaştırdı.

"O SOĞUKTA İNSAN DONAR"

Sosyal medya üzerinden mayolu fotoğrafını paylaşan Eda Taşpınar, kendine hayran bıraktı. Taşpınar'ın fotoğrafına takipçileri de sessiz kalmadı. Taşpınar'ın fotoğrafına yorum yapan bir takipçisi, "O soğukta insan donar siz mayo ile geziyorsunuz." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Umarım üzerinizdeki kürk gerçek değildir." yorumunu yaptı.

Eda Taşpınar, Dondurucu Soğukta Mayo Giydi!

"FİZİĞİNİZ ÇOK GÜZEL"

Instagram hesabından kırmızı elbisesiyle spor hareketi yapan Eda Taşpınar, takipçilerini kendine hayran bırakmıştı. Taşpınar'ın bir takipçisi fotoğrafa, "Ben eşofmanla yapamıyorum o hareketi kadın elbiseyle yapmış." yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, "Eda hanımspor yapmanın meyvelerini topluyorsunuz fiziğiniz çok güzel." yorumunu yapmıştı.

Eda Taşpınar, Dondurucu Soğukta Mayo Giydi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Eda Taşpınar Taşpınar Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (30)

HABERE BAK:

bende eksi 20 derece sogukta pantolon altina ic don giymiyorum sizce haber degeri varmi ?

9
0
yanıtYanıtla
ASLI:

TAŞŞ TAŞŞ BAYILDIM

2
6
yanıtYanıtla
Taaş pınaar taaaş pınaaar:

Edaaa taaşşş pıınaarr

yanıt0
yanıt2
TAŞ KAFA:

Kadın yanıyor herhalde buz verin

6
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜNÜN OĞLU:

''İkoncan'' dan babam pek anlamaz. Dindar nesiller yetiştirmek için uzun zamandır çalışıyor büyüklerimiz. Burada Bülent Bey''e gönderme var kürk protestosu nedeni ile kürkünü giyemeyen Bülent Ersoy hasta olmuştu. Eda da şimdi ben mayo ile giydim bir şey olmuyor Bülent Abla demek istemiş. Bülent Abla malumunuz Dindardır.

3
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Benim senin gibi oğlum yok.

yanıt1
yanıt1
hakan:

içi yanıyor bunun üşümez kısrak gibi bin sırtına dağ bayır demez

5
1
yanıtYanıtla
MASKOT:

eda turşupınar diyebiliriz artık :)

5
0
yanıtYanıtla
milletu ibrahim:

Allah cezasını versin. Amin

5
0
yanıtYanıtla
YORUMCU:

TAŞpınar

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title