Haberler

    ECE DİZDAR'DAN ESRA EROL'A TEPKİ

    Güncelleme:

    ATV'de ekrana gelen Esra Erol'un programında yaşanan olay sosyal medyanın gündemi oldu. Esra Erol'a tepki yağarken oyuncu Ece Dizdar'da sitem etti. İşte detaylar...

    Esra Erol'a konuk olan E. Y., sosyal medyaya damga vurdu. 40 yaşındaki evli adama kaçan 18 yaşındaki kızla konuşan Esra Erol gözyaşlarına boğuldu.

    "Bu nedir ya 18 yaşındasın kızım sen, bu mu geleceğin, bu mu kendine layık gördüğün hayat, o çatı katını mı kendine layık görüyorsun" diyerek sitem etti. Erol'un canlı yayında yüzünü göstermek istemeyen 18 yaşındaki kızı azarlaması tepki çekti. Twitter'da gündem olan Erol'a eleştirilere geldi.

    RTÜK SEN BUNLARLA İLGİLEN

    Oyuncu Ece Dizdar'da Erol'a Twitter'dan tepki gösterdi. Dizdar, "Mide bulandırıcı. Bunları ekranda görmek istemiyorum bu normalleştirmeyi kabul edemiyorum artık. İfşa edilmek istemeyen mağduru ifşa, psikolojik şiddet, fail aklayıcılık, mağdura bedenini korusaydın suçlaması ne ararsan var. RTÜK sen bununla ilgilen" diyerek, sitem etti.

    ESRA EROL KİMDİR?

    12 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Annesi Necla Sinoplu, babası Seyfi ise göçmendir. Polis olan babanın 5 kız çocuğundan ortancasıdır Erol... Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. Sunucu, kız Lisesi çini seramik mezunudur. Erol, Açık Öğretim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Esra Erol, Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü aldı. Ali Özbir ile evli ve iki çocuk annesidir.

    KARİYERİ

    2003: Siemens Mobile Kuşak (Sunucu) (Teknoloji TV)

    20052007: Turkuaz (Kanal D)

    20072008: Dest-i İzdivaç (Flash TV)

    20082009: Esra Erol'la İzdivaç (Star TV)

    20092013: Esra Erol'la Evlen Benimle (atv)

    20132015: Esra Erol'la (FOX)

    2015günümüz: Esra Erol'da (atv)

    OYUNCULUK KARİYERİ

    Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004

    Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - 2004

    Çemberimde Gül Oya (TV dizisi) - 2005[2]

    Başkan (TV Filmi) - 2005

    Tuzak (Banu) (TV Dizisi) - 2005

    Kanal-İ-Zasyon (Konuk Oyuncu) (Film) - 2009

    Kamerayla İzdivaç (Film) - 2010

    Alemin Kıralı (Yılbaşı Özel, 56 Bölüm) (TV Dizisi) (atv) - 2012

    Yalan Dünya (TV Dizisi) Kanal D - 2012

    ECE DİZDAR KİMDİR?

    Ece Dizdar, 23 Kasım 1981'de İstanbul'da doğdu. Denizaltılarda çalışan babasının görevi nedeniyle çocukluğu boyunca Türkiye'nin birçok şehrinde ve Pakistan, Belçika, İngiltere gibi ülkelerde bulundu. Gezdiği yerlerde genelde DoDDS Amerikan okullarında eğitim gördü. Ortaokul yıllarında Belçika'da müzikal oyunculuğu, ses ve dans üzerine eğitim aldı ve iki yıl boyunca çocuk konservatuarı kapsamında izleyici karşısına çıktı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirdikten sonra Londra'ya taşınan Ece Dizdar, ARTSED oyunculuk akademisinde burslu olarak oyunculuk eğitimi gördü ve profesyonel oyunculuk kariyerine adım attı. Oyuncu, Tiyatro DOT için Shopping and Fzx ve Festen gibi oyunların çevirilerini yaptı. Profesyonel reklam ve tanıtım dublajcılığı yapıyor. Ece Dizdar İngiltere'de ve Türkiye'de tiyatro, televizyon ve Sinema alanlarında oyunculuk yapmaya devam ediyor.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu Ece Dizdar Esra Erol Twitter Magazin Haberler

    Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

    Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

    Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

    Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

    Bakmadan Geçme

    24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title