Haberler

    Ebru Yaşar Hemşerisi ve Adaşının Düğününde Sahneye Çıktı

    Güncelleme:

    Spor Dünyası Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı ve Picnic&Co. markasının kurucusu Ebru İpek ile Azertürk Group Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Tekin evlendi. Düğünde sahneye Ebru Yaşar çıktı.

    İstanbul dün akşam görkemli bir düğüne ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Pakistan ve Çin gibi ülkelerden de gelen davetliler, Ruffles Hotel'de buluştu. Uluslararası ekonomi zirvesini andıran törende; Spor Dünyası Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı ve Picnic&Co. markasının kurucusu Ebru İpek ile Azertürk Group Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Tekin evlendi. Yaklaşık 1.000 davetlinin katıldığı düğünde sahneye Ebru Yaşar çıktı. Gelin gibi Ağrılı olan Ebru Yaşar, "Bugün hem sevgili hemşehrim hem de adaşım olan sevgili Ebru evleniyor. Damadımız da Artvinli. Düğünler en unutulmaz anlardır. Gelin ve damada bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah mesut etsin" dedi.

    Düğünde iş insanlarından oluşan 15 nikah şahidi vardı. Gelin Ebru İpek, düğünde Zuhair Murad imzalı gelinliğiyle göz kamaştırdı. Damat ise Bagozza marka smokin tercih etti. Çift balayı için Uzak Doğu'yu tercih etti. Çiçeği burnunda çift Bangkok ve Koh Samui adasında otantik bir balayı yapacak.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Faruk Tekin Ebru Yaşar İstanbul Türkiye Haberler

    Bakmadan Geçme

    5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title