Haberler

Ebru Şancı'dan Hadise'ye İlginç Yorum: Roberto Carlos Gibisin

Güncelleme:

Eski manken Ebru Şancı, Coachella Festivali'nde paylaştığı fotoğraflar 'photoshop'lu çıkan Hadise için "İyi hoş kızsın da bacaklar yeminle Roberto Carlos gibi" yorumunu yaptı.

Coachella Festivali'ne katılarak ülkemizde en çok konuşulan isimlerden biri olan Hadise, önceki akşam Maltepe'de konser verdi. Şarkıcının kilolu hali dikkatlerden kaçmadı.

EBRU ŞANCI'NIN DİLİNE DÜŞTÜ

Maltepe'de hayranlarıyla buluşan Hadise, giydiği kıyafetle de geceye damgasını vurdu. Kendisini izlemeye gelen hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşatan Hadise'nin kilolu hali dikkat çekti.

Ebru Şancı'dan Hadise'ye İlginç Yorum: Roberto Carlos Gibisin

Coachella Festivali'nde paylaştığı fotoğraflarda 'photoshop' çıkınca eski manken Ebru Şancı'nın da diline düştü.

Ebru Şancı'dan Hadise'ye İlginç Yorum: Roberto Carlos Gibisin

"ROBERTO CARLOS"

Ebru Şancı Instagram hesabından Hadise'ye, "İyi hoş kızsın da bacaklar yeminle Roberto Carlos gibi" yazdı. Bu yorum takipçilerini de ikiye böldü. Bir kısım Ebru Şancı'ya destek verirken bazı kişiler de Hadise'nin fiziğinin kötü olmadığını yorumladı.

İşte Hadise'nin doğal hali;

Ebru Şancı'dan Hadise'ye İlginç Yorum: Roberto Carlos Gibisin

Ebru Şancı'dan Hadise'ye İlginç Yorum: Roberto Carlos Gibisin

Ebru Şancı'dan Hadise'ye İlginç Yorum: Roberto Carlos Gibisin

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Roberto Carlos Ebru Şancı Maltepe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (37)

Onur:

En güzel bacaklar böyle bacaklar. Kalcali balik etli.

15
6
yanıtYanıtla
mikrop:

yavuz sultan selim köprüsünün bacaklarından değil hanfendinin bacaklarından konuşuyoruz. . . . çok rahat 1 1 taşır gibime geliyor ve hatta minik bir fransız balkon ile birlikte

yanıt0
yanıt1
nern:

hadiseye laf atcana su tipine baksın

13
3
yanıtYanıtla
sad:

cehennemde odun olmak için elinden ne geliyorsa yapıyor

10
3
yanıtYanıtla
Kebepçı Selahattin:

Fiziği kötü dememişki, Bacakları Carlos gibi demiş. Hem Türk erkekleri Yemeğin salçalısını Kadınında Carlos bacaklısını sever.

12
0
yanıtYanıtla
ayşe:

terbiyesizler

8
4
yanıtYanıtla
Jöhh:

Tek kurtuluş Erdoğan

3
9
yanıtYanıtla
Höcxx:

Oylar Akp ye

3
8
yanıtYanıtla
MİT:

İstikrar için AKP BU ÜLKE SEVDALISI

3
7
yanıtYanıtla
GRBMRZ siverek:

cesurmuş cesur bir bela karşısında öfkesine hakim olabilen cesurdur .cesur düşmana karşı korkusuzca eliyle diliyle sopasiyla silahlıila savaşan cesurdur .cesur.bir yangın esnasında bir insanın veya bir hayvanın canını kurtaran cesurdur.cesur hataydaki hamile kadını darp edip karnındaki bebeğe tekme atan ve o sırada yoldan geçen askerimiz gibi o pislik mahluğu döven ve polise teslim eden cesurdur . cesurluk çıplaklıksa en büyük cesur bu açılıp saçılanlar değil en büyük cesur hayvanlardır.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title