Haberler

Ebru Şallı ve Harun Tan'ın hayatını kaybeden 9 yaşındaki oğullarının son görüntüsü ortaya çıktı

Güncelleme:

Harun Tan ve Ebru Şallı'nın 9 yaşındaki oğulları Pars Tan, önceki gün hayatını kaybetti. Pars'ın babasıyla İstanbul'da çekilen son görüntüleri ortaya çıktı.

Ünlü model Ebru Şallı ile Harun Tan'ın 9 yaşındaki oğulları Pars Tan, lenfoma teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Dün son yolculuğuna uğurlanan Pars'ın babasıyla çekilen görüntüleri herkesi derinden sarstı.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Tv100'de yer alan habere göre: Eklem ağrıları ve halsizlik nedeniyle tedavi altına alınan Pars, geçtiğimiz yıl ilik nakli olmuştu. Pars Tan'ın tedavisi geçen yıl iyiye gitmiş, babasıyla Bebek'te görüntülenmişti. Minik Pars'ın ölüm haberinin ardından çekilen son görüntüleri yeniden gündeme geldi.

Ebru Şallı ve Harun Tan'ın hayatını kaybeden 9 yaşındaki oğullarının son görüntüsü ortaya çıktı

HAYATINI KAYBETTİ

Hastalığı tekrarladığı için son 1 aydır özel bir hastaneye tedavi gören Pars, hayatını kaybetti. Minik Pars, dün öğle namazının ardından Kilyos'ta son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede eşinin desteğiyle güçlükle ayakta durduğu gözlenen Ebru Şallı'nın oğlunun mezarının başına oturup ağladığı fotoğraf ise herkesi derinden sarstı. Şallı oğlunun mezar taşına "Ponçik sen benimlesin" yazdırdı.

Ebru Şallı ve Harun Tan'ın hayatını kaybeden 9 yaşındaki oğullarının son görüntüsü ortaya çıktı

MEZARLIKTA GÖRÜNTÜ ALMAK İSTEYENLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Evlat acısı yaşayan Harun Tan, dün Kilyos Mezarlığı'na gelerek görüntü almak isteyenlere "İnsanın en acılı gününde bile peşini bırakmıyorsunuz, mezarda acılı annenin, babanın burnun kamerayı dayamaya çalışıyorsunuz. Tabuttan çıkıp mezara giren bir bebeği çekmenin, göstermenin kime ne faydası olabilir ki ya da acılı anne babanın kardeşlerin gözyaşlarını çekmenin. Kim bu işe dur diyecek artık? Olmaz olsun böyle basın özgürlüğü hatta yerin dibine batsın. Bence yaptığınız şeyden utanın çünkü leşe üşüşen kargalar gibisiniz. Biraz empati. Hiçbir şey eskisi gibi olmasın artık" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Şallı Harun Tan Pars Tan Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500

Yorumlar (32)

berkant kayar:

çok üzüldüm hemde çok rabbim kimseye evlat acısı vermesin. . . .

20
1
yanıtYanıtla
Önce vatan:

Veren Allah alan Allah kimseye evlat acısı vermese Allah o zaman dünyada ölüm olmazdı o zaten melek oldu günahı yok...

yanıt0
yanıt0
hepimiz gideceğiz:

Allah''ın sevgili kuluymuş dünyanın pisliğine batmadan Allah aldı kurtardı şimdi cennet nimetlerinin içinde ve cennet''e gidecek. Dünya gözüyle bakarsan üzücü ama gerçek gözle bakarsan sevindirici.

20
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

ALLAH CC RAHMET ETSİN. DÜNYA DA KUL UN PARMAĞINA PITRAK BATSA ONUN VERDİĞİ ACI BÜYÜK GÜNAHLARINA KEFARETTİR. BU AİLE ÖMÜRLERİ NE KADAR SENE İSE HEP EVLAT ACISINI YAŞAYACAKTIR. HER ACIYI HİSSETTİKLERİ SÜRECE GÜNAHLARINDAN AZALACAK EĞER GÜNAHLARI YOKSA DA SEVAP HAZNESİNE YAZILACAKTIR. VE MAHŞER GÜNÜ O EVLAT BULUĞ CAGINA VARMADAN VEFAT ETTİĞİ İÇİN ALEMLERİN RABBİNDEN ANNE VE BABASI OLMADAN CENNETE GİRMEYECEKTİR. (SORGUSUZ CENNET EHLİNDEN OLDUGU İÇİN EVLATLARI) İBADET ETMEDEN KAZANÇTIR. (EHLİ SÜNNET)

12
1
yanıtYanıtla
Sevgi tombaş:

Allah acılı ailesine sabır versin ateş düştüğü yeri yakar

12
0
yanıtYanıtla
jandarma:

Allah rahmet eylesin. fakat etrafımızda kaç çocuk , kaç genç hayatını kaybediyor sadece ebrunun evladı değil, neden bu kadar haber yapılıyor, bazıları kıç. nı kaşısa haber, gariban ölse kimsenin umurunda değil. AYIPTIR

3
7
yanıtYanıtla
Hatice:

Vah sanaaaa tüh sanaaa

yanıt0
yanıt0
metin:

jandarma onu ilgili makamlara sor trollük yapma

yanıt0
yanıt0
Hd:

Cennete bir kuş gönderdik. Allah rahmet eylesin.

10
0
yanıtYanıtla
turgut:

ister fakir ol ister zengin herkes ölecek önemli olan Allaha kul olmak bunlar hep birer ibret insanın kendisine çeki düzen vermesi tövbe etmesi gerektiği Allah bize acımasaydı bize dert vermezdi bu şuura sahip olmak lazım

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title