Haberler

    Ebru Şallı da EYT'li oldu! 7 bin 500 TL maaş alacak

    Güncelleme:

    Önceki gün eşi Uğur Akkuş dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan Ebru Şallı, EYT'den faydalanarak emekli oldu. Bir davette görüntülenen Şallı, "Başvurdum ve maaşım bağlanacak. 7 bin 500 TL emekli maaşım var" dedi.

    Son günlerde eşi Uğur Akkuş'un dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınmasıyla gündeme gelen Ebru Şallı, dün Nişantaşı'ndaki bir mekanın davetinde görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan ve oldukça keyifli olduğu görülen Şallı, emekli olduğunu söyledi.

    "7 BİN 500 TL MAAŞIM VAR"

    Güzelliği ve fiziğiyle adından söz ettiren 45 yaşındaki Ebru Şallı, Emeklilikte Yaşa Takılanlar kervanından olduğunu ve sonunda beklediği haberi aldığını söyledi. Emeklilikle ilgili işlemlerin tamamlandığını söyleyen ünlü isim, " Eyt'liydim. Başvurdum ve emekli oldu. Emekli maaşım 7 bin 500 TL… Bayram olmadan bayram ikramiyesi geldi. Onu şu an harcamadım" dedi.

    "UĞUR İFADE VERDİ, SORUN YOK"

    Eşinin gözaltına alınmasıyla ilgili konuşan Şallı, "Benim de gözaltına alındığım haberleri çıktı. Ben de mecburen evden video çekip açıklama yaptım sosyal medyada… Konunun benimle alakası yok. Uğur'un bir işi ile ilgili ifade vermesi gerekiyordu. Burada olmadığı ve ifadeyi veremediği için konu zorunlu ifadeye düştüğü için direkt ifadesini verdi. Sorun yok, ifadesini verdi çıktı" şeklinde konuştu. Ünlü model, daha önce boşanmanın eşiğinden döndüğü Akkuş ile evliliğinde bir problem olmadığını da sözlerine ekledi.

    EYT'li Ebru Şallı emekli oldu: 7 bin 500 TL maaşım var

    EŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

    Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, 500 bin dolar (11 milyon TL) alacağı olan bir şahsın şikayeti üzerinde ünlü modelle tatil dönüşü pazar günü havalimanında gözaltına alınmıştı. Gayrettepe'de ifade veren Akkuş, Bentley marka lüks aracını borçlu olduğu kişiye vermiş ve hakkındaki şikayet kalkınca da serbest bırakılmıştı.

    EYT'li Ebru Şallı emekli oldu: 7 bin 500 TL maaşım var

    EYT'li Ebru Şallı emekli oldu: 7 bin 500 TL maaşım var

    EYT'li Ebru Şallı emekli oldu: 7 bin 500 TL maaşım var

    EYT'li Ebru Şallı emekli oldu: 7 bin 500 TL maaşım var

    Kaynak: Snob Magazin / Ecem Altan - Magazin

    Uğur Akkuş Ebru Şallı EYT Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500

    Yorumlar (8)

    atilla çekiç:

    KADEMELİ EMEKLİLİK OLMALIDIR. GÜNÜNÜ DOLDURAN EMEKLİ OLMALI. AKSİ DURUMDA BÜYÜK BİR ADALETSİZLİK OLUR

    157
    24
    yanıtYanıtla
    atıf gül:

    Ne güzel ya her imkândan faydalan biz de mezarda emeklilik

    84
    26
    yanıtYanıtla
    Orcun Yazicioglu:

    gözleri paraya doymaz ufak bile olsa

    84
    18
    yanıtYanıtla
    kaan yazıcı:

    eyt cumhuriyet tarihinin en adaletsiz düzenlemesidir nasil bir vicdan el verdi bu düzenlemeye bilmiyorum. herkes yaptiklariyla anilir

    58
    23
    yanıtYanıtla
    berk Vural:

    Resmen aklımızla dalga geçiyorlar zengin biri nasıl emekli olabiliyor bu ülkede adalet yok demekki kim kimden calarsa

    28
    44
    yanıtYanıtla
    metin:

    EYT'yi1 günle kaçıran 17 yıl fazladan çalışmak zorunda kalacak.

    49
    11
    yanıtYanıtla
    al alabilirsin:

    yaziklar olsun...sanki ihtiyaclari var....HUKUMET UYUMA... yeteri kadar zengin olmadiniz mi??? 7500 lira icin biz bunlara vergi oducez...MUSLUMAN uyannn.

    15
    40
    yanıtYanıtla
    Dr.Kimbel:

    SGK ya bu ana kadar kac kurus ödedi acama 7500 lirayi hak ettimi

    16
    27
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title