Haberler

Kendisine yapılan kötü yorumları Gonca Sağlam'ın organize ettiğini söyleyen Ebru Şallı, şikayette bulundu

Güncelleme:

4 ay önce oğlunun vefatıyla yıkılan Ebru Şallı, Instagram'dan paylaştığı tatil pozlarından dolayı kendisine küfür ve hakaret içerikli paylaşımlar yapan kişileri savcılığa ihbar etti. Şallı, bu paylaşımlarda eşi Uğur Akkuş'un eski karısı Gonca Sağlam'ın parmağının olduğunu ileri sürdü.

Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen ve iki yıl boyunca kanserle mücadele eden oğlu Pars, 16 Nisan'da hayatını kaybetmişti. Oğlunun ölümünden sonra eşiyle Bodrum'daki evine giden Şallı, tatil pozlarını paylaştığı için kendisine ağza alınmayacak küfürler eden kişiler için harekete geçti.

SAVCILIĞA KOŞTU

Takvim'den Dilek Yaman'ın haberine göre: Eşi Uğur Akkuş'la çıktığı Bodrum tatilinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle sosyal medyada linç edilen acılı anne, kendisi hakkında sosyal medya üzerinden küfür ve hakaret içerikli paylaşım yapanları savcılığa ihbar etti.

GONCA SAĞLAM'IN YAPTIRDIĞINI İDDİA ETTİ

Şallı, yapılan yorumların eşi Akkuş'un eski eşi Gonca Sağlam tarafından organize edilerek yazıldığını ileri sürdü. Ebru Şallı, oğlunu kaybetmesine rağmen Sağlam'ın nefretli eylemlerine devam ettiğini de iddia etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Şallı Harun Tan Akkuş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (22)

SEN SUÇLUSUN:

YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ EBRU

22
0
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Gereksiz ve boş haber.

18
1
yanıtYanıtla
Ankara:

Haklinin haksiz, haksizin hakli oldugu bir dunyadayiz. Savciligin isi yok, sizlerin dedikodusuyla ugrassin. .

19
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

SANATU SON NEFESECE DESTEKLERUN HAAA

4
2
yanıtYanıtla
İkinci Çeyrekte Pozitif Etki Vardı Hani:

Sonuçta 2 mt toprak. Kadınlar 3 metreye gömülüyor acaba neden

3
2
yanıtYanıtla
Selda duvan koycu:

Kiskaniyorlar seni ebru..buradaki çirkin yorumlara bakma....herseyini kiskaniyorlar

1
4
yanıtYanıtla
Özlem:

Nesi varki kiskanilcak ciplakligimi yuva yikan kadın olmasimi evlat açısına rahmen mutlu olmasınami önemli olan iç güzellik oda onda yok

yanıt5
yanıt0
xx:

vay

yanıt0
yanıt0
sevin:

senmi yoksa.

yanıt0
yanıt0
İNSAF:

Hem kadının yuvasını yıktı hem "oğlum ölse de kocamla kucak kucağayız"pozları ile göndermeler yaptı hem de eleştirileri ona bağlıyor.Bu neyin kompleksi neyin eksikliğidir acaba?

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title