Haberler

Dünyaca Ünlü Yıldızların "Mevlana" Paylaşımı Akımına Oscar Ödüllü Oyuncu Hilary Swank da Katıldı

Güncelleme:

Dünya yıldızlarının Mevlana paylaşımı akımına Oscar ödüllü oyuncu Hilary Swank'da katıldı. Swank, Mevlana'nın "Sevenler en sonunda bir yerlerde buluşmazlar. Onlar en başından beri birbirlerinin içindedir" sözünü paylaştı.

Dünyaca ünlü yıldızların zaman zaman sosyal medya hesaplarından Mevlana'nın sözlerini paylaşması dikkat çekiyor. Ünlü modelCara Delevingne, Adriana Lima ve popun kraliçesi Jennifer Lopez'den sonra Oscar ödüllü oyuncu Hilary Swank da Mevlana'nın sözünü paylaştı.

"SEVENLER HEP BİRBİRLERİNİN İÇİNDEDİRLER"

Swank, "Sevenler en sonunda bir yerlerde buluşmazlar. Onlar en başından beri birbirlerinin içindedir" sözünün İngilizcesini sayfasında paylaştı.

Dünyaca Ünlü Yıldızların 'Mevlana' Paylaşımı Akımına Oscar Ödüllü Oyuncu Hilary Swank da Katıldı"Lovers dont finaly meet somewhere. They are in each other all along"

İşte geçmişten günümüze, dünyaca ünlü yıldızların Mevlana'nın eserlerinden yaptıkları paylaşımlar;

CARA DELEVİNGNE

Ünlü İngiliz model Cara Delevingne Instagram hesabından Mevlana'nın bir sözünün sonuna #rumi etiketi ekleyerek paylaştı. Delevingne, "Kalbin bir gün seni sevgiliye götürecek. Ruhun bir gün seni sevgiliye taşıyacak. Acının içinde kaybolma, şunu bil ki acın bir gün dermanın olacak." Cara'nın paylaşımına, Türkçe yorumlar da dahil olmak üzere binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Dünyaca Ünlü Yıldızların 'Mevlana' Paylaşımı Akımına Oscar Ödüllü Oyuncu Hilary Swank da Katıldı2015 yılından bir paylaşım

ADRIANA LIMA

Dünyaca ünlü top model Adriana Lima, 14 Şubat Sevgililer Günü'nünde sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan Mevlana'ya ait bir 'Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez 'cümlesinin İngilizcesini paylaştı. Lima'nın altında Rumi yazan paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Dünyaca Ünlü Yıldızların 'Mevlana' Paylaşımı Akımına Oscar Ödüllü Oyuncu Hilary Swank da Katıldı2016 yılından paylaşım

JENNIFER LOPEZ

Jennifer Lopez, Instagram hesabını aktif kullanan ünlülerin başında geliyor. Sıklıkla fotoğraf ve video paylaşımı yapan Lopez, bugün resmi hesabından Mevlana'nın bir sözünü paylaştı. Jennifer Lopez, Mevlana'nın şu sözlerine yer verdi:

"Dans et kalbin kırılmış ve orta yerlerde paramparça açılmışken, dans et eğer acılarını saran yara bezlerini söküp attıysan, savaşın kavganın tam ortasında dans et, kaynayan kanının içinde dans et, dans et ruhun ve kalbin tamamen özgürken."

Dünyaca Ünlü Yıldızların 'Mevlana' Paylaşımı Akımına Oscar Ödüllü Oyuncu Hilary Swank da Katıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mevlana Celaleddin Rumi Hilary Swank Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Bakmadan Geçme

6 Haziran Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran Çarşamba 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 5 Haziran Çarşamba Survivor'da kim kazandı? Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi? Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Gelirse yer yerinden oynar! Mourinho'nun transfer listesinin başında o yıldız var

Gelirse yer yerinden oynar! Mourinho'nun transfer listesinin başında o yıldız var

500

Yorumlar (18)

Gariban:

NEXT PLASE saygısız ifadeler kullanıyorsun onların seviyesi seni aşar

220
0
yanıtYanıtla
Trojen:

Bunlar kendi anladıkları gibi yorumluyorlar. Yetmiyor cımbızla bazı sözleri alıyorlar. Bunun öncesi, sonrası var. Bazen o kadar iğrenç düşünceler üretiyorlar ki akıllara zarar. Ama ne yazık ki bizden de bazı tipler bunlara çanak tutuyor, sağlam bir eserden hiç okumadan Mevlana üzerinde ahkam kesiyorlar.

2
75
yanıtYanıtla
Yuhhhh:

Tasavvuf lideri mümin Mevlana hazretleri dans et demiş ha....hem de ne zamanlarda dans edeceğinide söylemiş .....Ah şu fake Mevlana hazretleri hesapları ....

19
4
yanıtYanıtla
NEXT PLEASE:

Allah bize kuranda Mevlana Celaleddini Rumiye, Gavsul Kazaam Abtul Kodiru Küheylaniye ya da Yunus Emre''ye tabi olun, onların gitti yoldan bana ulaşın DEMEDİ peygamberlerin ismini saydımı saydı ve bu nebilere uyacaksınız kıstasınız Kuran olacak dedi mi dedi, bu tasavvufçular neyin hristiyan yahudi teosofisini iman etmeye çalışanlara dayatıyorlar. Müminsen Kuran''a uy, Mesneviye değil.

15
2
yanıtYanıtla
!!!:

zaten yunus emre hz leri gibi kişilerin örnek alınmasının sebebi kuranı sünneti yaşamasıdır. sen olayı anlamamışsın. ayrıca tasavvuf nefsi terbiyedir bunu kurandan sünnetten ayrı yapmaz. nefs terbiyesi kin, kıskançlık, mal hırsı vs köreltir

yanıt1
yanıt0
tirrrr:

Bir bakış attın, kalbimi yaktın. Rumi

4
7
yanıtYanıtla
Resul:

Bu Hayatı anlaman için şu ayete bakacaksin ben insanları ve cinleri yanlızca bana kulluk etsinler ve beni tanısınlar diye yarattım ayet

10
0
yanıtYanıtla
hz.recep:

ben hz. recepin en çok şu sözünü beğenirim: ekinler baş vermeden, kör buzağı topallamazmış. .

4
2
yanıtYanıtla
tamammm:

Ben söyleyenden çok söylenen ne ona bakarım. dans et. . . napalım yani şimdi mevlana demiş diye, dans et, dans et sözü mübarek bir ayet değeri mi görsün. yaaa artık uyanın, işinize bakın yaaa. ama bu memlekette kendi adamıysa sözü söyleyen 2 kere 2 kere 5 eder dese alkışlayacak, sevmediği biri la ilahe illallah dese eleştirecek bir sürü beyinsiz var

3
2
yanıtYanıtla
eagle:

jenifır lopez işine geldiğ gibi anlamış rumi''yi :D

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title