Haberler

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Zayn Malik'ten, Müslümanlık Çıkışı: Artık Değilim

Güncelleme:

One Direction adlı müzik grubuyla listeleri sallayan daha sonra kariyerine solo albümüyle devam eden dünyaca ünlü şarkıcı Zayn Malik, artık kendisini Müslüman olarak tanımlamadığını açıkladı.

One Direction adlı müzik grubuyla listeleri sallayan daha sonra kariyerine solo albümüyle devam eden dünyaca ünlü şarkıcı Zayn Malik, artık kendisini Müslüman olarak tanımlamadığını açıkladı.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Zayn Malik: Artık Müslüman Değilim

"AYNI DİLDE DUA ETMEK GEREKTİĞİNE İNANMIYORUM"

Gigi Hadid ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Zayn Malik, British Vogue'a verdiği röportajda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki Pakistan asıllı şarkıcı, hiçbir dini doktrine inanmadığını ve inancın gereği olan gündelik faaliyetleri bıraktığını söyledi. Zayn Malik, "İnsanların dini inançların yalnızca kendilerini ve inandıkları kişi ya da şeyleri ilgilendirdiğini düşünüyorum. Belirli bir yemeği belirli bir şekilde kutsayarak yemek veya günde beş defa aynı dilde dua etmek gerektiğine inanmıyorum. Yalnızca iyi bir insansanız her şeyin sizin için iyi gideceğine inanıyorum. Bunu yalnızca ben ve inandığım şey arasında tutmak istiyorum. Bunun beni hayatta güzel bir şekilde ilerlettiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Zayn Malik: Artık Müslüman Değilim

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Zayn Malik: Artık Müslüman Değilim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

One Direction Zayn Malik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (103)

bakis acisi:

bir ihtiyac sahibine yardim ettiginde,hangi dunya gorusu olursa olsun takdir edip,tebrik eder..istisnalar haric...yine ayni ihtiyac sahibine bin turlu sekilde tenkid edip,tahkir eden adam pek hos karsilanmaz..cogunluk itibariyle..anlatmak mı, hayata yansitmak mi..uc bes kere umreye gidip calisanina kole muamelesi yapan insanlar gordum.Birtek olumden sonra hayat var mi...insanlar onu merak eder.ama hazir lezzet hosumuza gider.eğlenmek ve sarhos olmaya calismak,bu cevabini bilmedigi sorularin iskence halini almasindandir.pilotsuz bir ucakta uctugunu bilen bir insanin halini dusunelim.kim ebedi bir genclik istemez ki.insanlar neden idami degil de ,ebedi hapis cezasini daha hos karsilarlar..sonsuz hayat olsun da cehennem olsun..O da yaraticinin hapishane vazifesini goren bir memleketidir..

1
72
yanıtYanıtla
ASLI:

ŞAHSEN HİÇBİR DİNE İNANMIYORUM. FAKAT DİNLER ASLINDA KÖTÜ DEĞİL. GENEL OLARAK DİN VE ALLAH YADA BAŞKA BİR TANRI KORKUSU İNSANLARI DOĞRUYU YAPMAYA DÜRÜST OLAMAYA SÜRÜKLER. FAKAT BAŞKALRININ HAYATINA YAŞAM TARZINA SAYGISI OLMAYAN AŞIRI DİNCİLER OLMAZSA DAHA İYİ OLURDU.

11
43
yanıtYanıtla
mehmet çelebi:

dinlerin bize ihtiyacı yok hele allahın hiç!!herkesin inanmasını bende istemiyorum öyleyse cennet cehennem olgusu nedirki?

yanıt0
yanıt1
özkan:

herkez istediği şeye inanabilir. ama ölüm var değilmi. bir gün mezara gireceğini unutma. ve orda seni nelerin beklediğini insanlar bilemez. yanlız o zaman iman edersin ama iş işten geçmiş olmasın dikkat et. koca kainat boş yere ve kendiliğindenmi oluştu.

yanıt0
yanıt1
MEHMET:

ASLI HANIM YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN SİZ KENDİ ÇAPINIZDA BİR NEBZEDE OLSA BİRZCIK İSLAMİYETİ ARŞTIRIN HZ MUHAMMED MUSTAFA NIN S. A. S HAYATINI OKUYUN YETER VE İSLAMİYET NASILDIR ÇOK İYİ ÖĞRENECEKSİNİZ SAHTEKAR OLUPTA KAPALI BİRŞEKİLDE İSLAMİYETİ KULLANAN VAR LÜTFEN ONLARA İTİTBAR ETMEYİNİZ . BENİM BİR ÇIKARIM YOK BEN ALLAH İÇİN TEBLİĞDE BULUNDUM. SİZDEN RİCAM KURAN MEALİNEDE GÖZ ATIN SAYGILAR.

yanıt1
yanıt0
YASEMİN:

SENİN KAFAN KARIŞMIŞ, TUTARSIZ CÜMLELER. . SANA TAVSİYEM KURANI KERİMİ TÜRKÇE ANLAMIYLA BOLCA OKU VE PEYGAMBERİMİZİN HAYATINI ARAŞTIR. SENİ DOĞRU YOLA GÖTÜRÜR.

yanıt1
yanıt2
tunctunc:

SANA INANCIN DININ SORULMADIKI:!! DON YIRTIGINDAN GÖRÜNORSUN:!! AYRICA KIMIN NEYINDE SENIN INANCIN:? SALAK SALAK YAZIYORSUN BELLIKI O TIPE ÖZENMI$SIN.

yanıt0
yanıt2
yasin öz:

aslı hanımefendi insanlık tarihi boyunca hep br tek ilah olduguna birçok kavim kanaat getirmiş ancak bunu kendi nefislerine kabul ettirememişlerdir. . . bugünün insanlıgı helak olmayı çoktan hakediyor. . . ALLAH c. c kullara bir süreye kadar mühlet verdigini açıkca ayetlerle söylemekte. . . firavunun hayatını araştırmanızı tavsiye ederim. musa as. hayatını bi dinleyin

yanıt2
yanıt2
DabMaster:

Dinler eski ve cahil insanları kontrol altında tutmak için yaratılmış yapay bir şeydir. İlk insanlardan yüzlerce binlerce hatta sayamayacağınız kadar çok din ortaya çıkmıştır. Ne tuhaftır ki hepsi de bir kişinin seçilmiş biri olup diğer insanlara bunu anlatmasıyla ortaya çıkmıştır. Bu da böyle günümüze kadar devam etmiştir. (Yazdıklarımı saygısızlık olarak algılamayın. Cahil derken eski insanları kastettim. Üzerinize alınmayınız. Saygılar. )

yanıt2
yanıt3
MAZLUM:

Aslı isimli arkadaş, şunu unutmaki Kainatta sahipsiz varlık yoktur. Herşey uyumlu ve düzenlidir. Bir yaprak dahi dahi Yüce ALLAH''ın izni olmadan dalından düşmez. Canlı ve cansız tüm varlıklar Kainatın sahibi tek Sahibi Yüce ALLAH'' ı zikrederler. Bu nedenle Din, yani Îslâmın emirleri herkesin bencil keyfiyetine ve nefsani isteklerine göre proğramlanmaz.

yanıt3
yanıt1
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title