Haberler

Dünyaca ünlü model Heidi Klum, göğüs dekolteli pozunu paylaştı

Güncelleme:

Bir buçuk yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle gizlice evlenen süper model Heidi Klum, sosyal medya hesabından üstsüz fotoğrafını paylaştı.

46 yaşındaki Alman süper model Heidi Klum, bir buçuk yıldır birlikte olduğu 29 yaşındaki müzisyen Tom Kaulitz ile gizlice evlendi. Şimdilerde eşiyle balayında olan cesur model, Instagram hesabından üstsüz fotoğrafını paylaştı.

ÜSTSÜZ POZ VERDİ

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Heidi Klum, cüretkar bir paylaşım daha yaptı. 46 yaşındaki süper model bugün Instagram hesabından "Tüm gördüğün su" notuyla göğüslerini gösterdiği bir fotoğraf paylaştı.

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Modelin cesur paylaşımı 1 saatte 116 bin kişi tarafından beğenilirken 2 binin üzerinde yorum aldı.

Dünyaca ünlü model Heidi Klum, göğüs dekolteli pozunu paylaştıFotoğrafın tamamını yayın politikamız gereği yayınlayamıyoruz.

ÖPÜŞÜRKEN VİDEO PAYLAŞMIŞTI

Bir söyleşinde sevgilisiyle 22 Şubat günü tanıştığını ve evlenirse yine bir 22 Şubat'ta evlenmek istediğini söyleyen modelin, 22 Şubat 2019 günü dünya evine girdiği ortaya çıktı. Model ve eşi Tom Kaulitz, şimdilerde balayı yapıyor. Her anını takipçileriyle paylaşan Klum, 2 gün önce sevgilisiyle öpüşürken çektiği videoyu yayınlamıştı.

Dünyaca ünlü model Heidi Klum, göğüs dekolteli pozunu paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Heidi Klum Instagram Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500

Yorumlar (12)

FİKİRSEL:

Aradaki fark sadece yaş ise 5 yaş bile sorun ama aradaki fark para ise 20 yaş bile sorun olmuo hayat böyle sistemini ittiğim . . . . . . . .

29
1
yanıtYanıtla
Hazreti Dolar:

Kardeş para yoksa , kadın senden 10 yaş küçük olsa da yürümüyor.

yanıt4
yanıt1
Banane:

Aman ne büyük marifet. Giyinmemek giyinmekten daha kolay ama bunlar giyinmemeyi bir marifet sanıyor. Sarkmış zaten teyzenin göğüsler ??

20
7
yanıtYanıtla
Mhmt:

Birinde para birinde ise tam otomatik çalışan tabanca var ne var ki bunda

24
0
yanıtYanıtla
tülay:

2017''de almanyada çocuklarıyla gezerken kameraların arasında kalmıştı. kalabalığı görüp yakınına gittim. zaten almanların fiziği harika kızların mesela. ama o an anladım ki heidi klum başka bir şey. akıl almaz bir vücuda sahip. yani gerçekten çekici bir kadın

yanıt1
yanıt0
6.FİLO:

Heidi''ye tek yakışan Gazozcu Nuri Alço olurdu

7
1
yanıtYanıtla
Şule Demir:

Yaşlı Teyze Yaşını Baya Baya Gösteriyor Haberin Konusuna Zerre Bakmama Gerek Yok !

1
6
yanıtYanıtla
bruksel:

teyzeninde ucgeni var ne yapsin

yanıt1
yanıt0
paşaaa:

yeni moda en çok kim daha çok açılır saçılır . . Utanmasalar lavaboda da video çekecek ne diyelim.Daha neler göreceğiz bakalım.

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınızde:

heidi yi genç sevgilisi baya yıpratmış , buruşturmuş, çökertmiş, hor kullanmış

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title