Haberler

Dünyaca ünlü isim David Beckham, eşi Victoria Beckham'ın kalçalarının videosunu paylaştı

Güncelleme:

Ünlü futbolcu David Beckham, sosyal medya hesabından şeftali emojisi koyarak eşi Victoria Beckham'ın kalçalarını paylaştı. Futbolcunun videoya yazdığı yazı ise kısa sürede gündem oldu.

Gösteri dünyasının ünlü isimlerinden David Beckham ve Victoria Beckham, bir video ile sosyal medyanın gündemine oturdu. David Beckham, uzun yıllardır birlikte olduğu Victoria'nın merdivenden çıkarken kalçalarını paylaştı.

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

David Beckham, merdivenden çıkan eşi Victoria Beckham'ın kalçasını çekerek "iyi görünüyor" notuyla Instagram hesabından paylaştı. Çiftin bu videosu kısa sürede gündem olurken sevenleri de ikiye bölündü. Bir kısım videoyu eğlenceli bulurken bir kısım da eşinin bu tarz bir videosunu paylaştığı için David'e tepki gösterdi.

Dünyaca ünlü isim David Beckham, eşi Victoria Beckham'ın kalçalarının videosunu paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

David Beckham Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (142)

Ayse:

Bence 70 yaşındaki kadini poposu gibi

65
4576
yanıtYanıtla
Ser:

??????????

yanıt4
yanıt216
Mr. Deniz:

%100 katılıyorum

yanıt2
yanıt444
Keratti bey.:

Al buda bizim akıllımiz.

yanıt20
yanıt55
Keratti bey.:

Buda bizim insanımız.

yanıt6
yanıt36
Elif:

Haberi pek sevmedim ama yorumu okadar komik buldumki yazmadan geçmek istemedim ??

yanıt3
yanıt305
BUNAK:

BİRAZ DA SİZ BAKIN DER GİBİ HAAAA, SIKIYSA ULKEME GEL HAA

8
2341
yanıtYanıtla
Yaşar karaca:

Devir bakımın eşinin mahrumiyeti dünyaya sergilenmesi gayet normaldir çünkü domuz eti yiyor ya bizde yokmu ırzını teşir eden caddeler parkları çıktığında bak ganimetgibi

yanıt3
yanıt300
beyaz:

Gelirse ne yapacan. Hic.. koca bi sıfır.. dokansmazsin bile.. yapacaniz şeyi yazın..

yanıt30
yanıt10
kimse:

ulu gavat david beckham

13
2153
yanıtYanıtla
Tüm 142 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title