Haberler

Dünyaca ünlü genç şarkıcı Justin Bieber'dan Türkleri gururlandıran paylaşım!

Güncelleme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, Bursalı doğa fotoğrafçısının fotoğrafını paylaşınca Türk hayranlarını sevindirdi.

Genç yıldız Justin Bieber, dünyanın çeşitli bölgelerinde çektiği belgesellerle adından sıkça söz ettiren Bursalı Belgesel yapımcısı Burak Doğansoysal'ın çektiği çita fotoğrafını paylaşınca olanlar oldu. Bir anda takipçi sayısı artan Doğansoysal'a sosyal medya hesaplarından da yüzlerce destek geldi.

SOSYAL MEDYA HESABI BIEBER'IN HAYRANLARIYLA DOLDU

Biber'ın paylaşımı Türk hayranlarını mutlu ederken Burak Doğansoysal'ın sosyal medya hesabı da Bieber'in hayranlarıyla doldu.

Dünyaca ünlü genç şarkıcı Justin Bieber'dan Türkleri gururlandıran paylaşım!

"SABAH UYANIP TELEFONU ELİME ALDIĞIMDA ŞAŞIRDIM"

Profesyonel fotoğrafçı genç yıldızın çektiği fotoğrafını paylaştığını öğrenince sosyal medya hesabından şu notu düştü: "Çok şaşkınım. Sabah uyanıp telefonu elime aldığımda binlerce (abartmıyorum) mesajla karşılaştım. Başta Türkiye'dekiler olmak üzere "Belieber" arkadaşlarım justin Bieber 'ın fotoğrafımı paylaştığı haberini iletmişler. Ben de çok sevdiğim bu fotoğrafı bir kez daha paylaşıyorum, beğenmeyen kalmasın. Takipçi sayım da hızla artıyor. 100k olunca bir Justin Bieber şarkısı çalıp söylerim artık. Çünkü 'belieber' olmanın yaşı olmaz arkadaşlar."

Dünyaca ünlü genç şarkıcı Justin Bieber'dan Türkleri gururlandıran paylaşım!

Dünyaca ünlü genç şarkıcı Justin Bieber'dan Türkleri gururlandıran paylaşım!

Dünyaca ünlü genç şarkıcı Justin Bieber'dan Türkleri gururlandıran paylaşım!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Justin Bieber Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (37)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Allah ım bu ne büyük bir gurur böyle ağlamak istiyorum

41
0
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

AHHH... GERÇEKTEN ÇOK YAKIŞIKLI ÇOCUK.

2
23
yanıtYanıtla
.d:

bir sen bir de o

yanıt2
yanıt0
Avni:

Sen bide beni görsen Aslım küçük dilini yutarsın

yanıt16
yanıt1
MAL AVCISI:

BEYİN YERİNE NERENİ KULLANIYORSAN ARTIK

yanıt5
yanıt0
birisi:

önce kendine çeki düzen versin. adam olsun. beğenmesi onun adam olduğunun anlamına gelmez.

11
6
yanıtYanıtla
senin olduğun anlamına da gelmez:

demi yaaa

yanıt2
yanıt1
AAAAA:

Gurur duyacak şey kalmadı. Mehmetçiklerimiz ateş altındayken. İşyerimde işimi yapamıyorum bu gün sevinçten. Yere göğe sığmıyorum. Fotoğrafçıya bakın hele takipçi sayısı artıyormuş. Madalya hazırlığındayız senin için.

11
0
yanıtYanıtla
..:

hee çokta umrumuzda

10
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Bu oğlan mı gururlandıracak bizi.Boşversenize yahu herhangi bir Türk gencinin tırnağına kurban olsun.Bağzılarında yabancı hayranlığı ,aşağılık kompleksi o kadar fazlaki migdem bulanıyor.

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title