Haberler

Düğün Konsere Dönüştü

Yaklaşık yedi aydır birlikte olduğu Ahu Yağtu ile dünyaevine giren Cem Yılmaz'ın düğününe ünlüler akın etti.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yaklaşık dört aylık hamile olan sevgilisi Ahu Yağtu ile, cumartesi gecesi Pera Palace Hotel'de gerçekleşen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Çiftin düğününe yaklaşık 150 kişi katıldı. Düğünde Ümit Besen ve Borusan Filarmoni Orkestrası sahne aldı. Konuklardan Sezen Aksu, Mazhar Alanson ve Tarkan da sahneye çıkıp şarkı söyledi. Geceye sevgilisi Kenan Doğulu ile katılan Beren Saat evlilik sorularına "Önce Cem'le Ahu'nun başlarına ne gelecek bakalım" diyerek cevap verdi. Yılmaz-Yağtu çifti, Ümit Besen'in 'İyi Günde Kötü Günde' şarkısıyla salona giriş yaptı. Saat 20.30'da kıyılan nikahtan sonra evlilik cüzdanını alan Cem Yılmaz, eşini dudaklarından öptü.

BALAYI DUBAİ'DE

Ahu Yağtu düğünde, Hakan Yıldırım imzalı sade bir gelinlik giydi. Düğün sırasında Pera Palace Hotel'in önünde bir ambulans ve iki polis aracı bekledi. Geceyi otelde geçiren çift, dün de balayı için Dubai'ye gitti.

TWITTER NOTLARI

"HALAYA HAZIRIZ!"

Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çiftinin evliliği Twitter'da da yankı buldu. Ünlü isimler çiçeği burnunda çifte mutluluklar dilerken, Yılmaz'ın kardeşi Özge Çevik; hem "Halaya hazırızzz" diyerek çocuklarının düğündeki fotoğrafını paylaştı, hem de düğünden haberler verdi...

ÖZGE ÇEVİK: "Bugün takipçi sayımda artış var! Düğünden 'halay fotosu' bekleyen çok demek ki..." "Düğün topuzu bozulur, o saç yer yer fönlü, az biraz krepe ve genel olarak gabardin olup güne Belgin Doruk olarak devam edilir..."

YEŞİM SALKIM: Mutluluklar Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, bir ömür inşallah...

EROL KÖSE: Cem Yılmaz'ın düğününde Tarkan-Sezen Aksu-Mazhar şarkı söylüyor. Para versen üçünü bir araya getiremezsin.

YAŞAR GÜNAÇGÜN: Cem Yılmaz-Ahu Yağtu; mutluluklar.

HANDE YENER: Cem Yılmaz & Ahu Yağtu'ya sonsuza dek mutluluklar.

DEMET AKALIN: Cem evlendi, şimdi sıra kimde; Kenan?

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Cem Yılmaz Sezen Aksu Ümit Besen Ahu Yağtu Magazin Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title