Haberler

Dolandırıcılık Yapan Can Ateş Lüks Bir Otelde Görüntülendi

Güncelleme:

Meryem Uzerli'yle yaşadığı aşkla adını duyuran Can Ateş, dolandırıcılık yapıp ülkeyi terk etmesinin ardından New York'ta bulunan lüks bir otelde görüntülendi.

Piyasayı dolandırdığı haberleriyle gündeme gelen Can Ateş, New York'ta lüks bir otelin terasında görüntülendi. Meryem Uzerli'yle bir dönem yaşadığı aşkla adını duyuran Ateş'in keyfi yerindeydi.

DOLANDIRICILIK HABERLERİNİN BAŞ ROLÜ OLMUŞTU

Türkiye onu 'Muhteşem Yüzyıl'ın başrol oyuncusu Meryem Uzerli'yle yaşadığı aşkla tanıdı. Ateş, Uzerli'yle olaylı ayrılığıyla da magazin gündeminin bir numarası oldu. Martin & Martin sigorta Brokerliği şirketinin sahibi, geçen aylarda bu kez dolandırıcılık haberinin başrolündeydi.

TELEFON ELİNDEN DÜŞMEDİ

Müşterilerinden topladığı primleri sigorta şirketine yatırmak yerine kendisine sakladığı öğrenile Ateş, piyasayı 40 milyon TL dolandırdığı iddialarıyla sırra kadem basmıştı. Yurt dışına kaçan Ateş, bu kez Manhattan'ın güneyinde New York'un en gözde semtlerinden Soho'da ortaya çıktı. The James Hotel'in terasında görüntülenen Ateş, elinden cep telefonunu düşürmedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meryem Uzerli Can Ateş New York Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Ali:

AKP DEN BELEDİYE BAŞKANI OLABİLİR REZA ZARRAF LA ORTAK İŞ YAPAR

29
4
yanıtYanıtla
yazık:

Sigorta şirketleri, hesaplarına yatmayan poliçeleri kabul etmezler. Giren bu dolandırıcının müşterilerine girdi. Zaten kadınlar da bir erkeğin parayı nerden bulduğu ile ilgilenmezler. Para var mı yok mu, önemli olan budur onlar için. . .

11
1
yanıtYanıtla
Yorum:

Kim görüntülemiş mış ... acaba?!!!!

5
0
yanıtYanıtla
gonzales:

yakalasan nolcak. özür dilerim buyrun paralarımı dicek :)

4
1
yanıtYanıtla
tracers:

amma dövmek isterdim bu adamı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title