Haberler

    Oyuncu Didem Balçın, hamile olduğunu açıkladı

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz mayıs ayında avukat Can Aydın'la evlenen Didem Balçın, sosyal medya hesabından hamile olduğunu söyledi. Eşiyle çektirdiği bir pozunu paylaşıp müjdeyi veren oyuncu, "Huzurla ve sağlıkla gel minik melek" ifadelerini kullandı.

    Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun'u oynayan Didem Balçın, aylar önce gittiği Baby Shower'da "Mom" yani anne yazılı bir maskeyle poz verdi. Aynı pozu aylar sonra Instagram hesabından paylaşan Balçın, yaşadığı bebek mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

    "HUZURLA VE SAĞLIKLA GEL MİNİK"

    Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yapan oyuncu "Henüz farkında bile değilken ama çok istiyorken çekilmiştik bu fotoğrafı… Çok özel ve güzel bir gündü. Huzur doluydu. Şimdi huzurla ve sağlıkla gel minik melek. Baban, ben ve bir sürü kişi seni heyecanla bekliyor. Dileğimiz isteyen herkese nasip etsin Allah bu güzel duyguyu. Mutlu ve sağlıklı günler olsun hepimize. Dualarınızı eksik etmeyin, arada yollayın bize" dedi.

    DİDEM BALÇIN HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI

    Oyuncu paylaşımına kısa sürede beğeni yağarken Neslişah Düzyatan, Derya Şensoy, Burçin Abdullah, İdil Fırat ve Rojda Demirer gibi ünlü isimler tebrik yorumu yaptı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Aydın Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500

    Yorumlar (25)

    Kemalist:

    Aman ne önemli haber banane bize ne topluma ne

    9
    8
    yanıtYanıtla
    İDİ AMİN:

    Sana ne gereksiz adam

    yanıt7
    yanıt5
    ENİS:

    ''HAMİLEYİM''DEYİNCE DİZİDEKİ FOTOĞRAFINA BAKTIM KORKTUM. VALLAHİ 60 YAŞINDA GİBİ. NEYSE ALLAH''TAN MAKYAJMIŞ. YALNIZ ''CUK''OTURMUŞ. ÇOCUK 5 YAŞINA GELİNCE ''ANNEANNE''DERSE ŞAŞIRMAM. HAYIRLI UĞURLU OLSUN ''DİDEM TEYZE''.

    4
    13
    yanıtYanıtla
    NECİP:

    fazla merak etmeyin nede olsa cehenneme odun olacak

    2
    14
    yanıtYanıtla
    Aylin:

    Nerden biliyorsun sana habermi geldi

    yanıt11
    yanıt1
    BÜLENT:

    FLAŞ FLAŞ FLAŞ TÜRKİYEDE BİR İLK DİDEM BALÇİN HAMİLE, BENDE AMCASI OLARAK BİR ÇEYREK TAKICAM HEMDE ÜÇ AY ERTELEMELİ 12 TAKSİTLE. HAYIRLI OLSUN

    9
    5
    yanıtYanıtla
    zeynep:

    ay ne salaksınız madem ilgilenmiyorsun önemli değil senin için ne halt edemeye haberin içeriğine giriyorsun ve üşenmeyip yorum yapıyorsun salaksında bu kadar belli etmeseydin iyiymiş.

    yanıt3
    yanıt6
    levent:

    Zeynep; malesef senin salak olduğun belli oluyor, adam espiri yapmış. . .

    yanıt2
    yanıt1
    Bülent:

    Zeynep hanım kıskandınmı sen doğur sana Bi çeyrek düşünürüz

    yanıt1
    yanıt0
    tebrikler:

    Allah tamamına erdirsin inşaallah sağlıkla kucaklarına alsınlar

    11
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title