Haberler

Denizli İhracatçılar Birliği Design 3. Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması Finalistleri Belli Oldu

Güncelleme:

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen Design 3. Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması'nda finale kalan 14 yarışmacının tasarımları büyük beğeni topladı. Yarışmanın final sergisi ve ödül töreni Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından bu yıl "Dönüşümün Büyüsü" temasıyla düzenlenen 3. Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması'nda finale kalan 14 yarışmacının eserleri beğeniye sunuldu.

DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki serginin açılışında yaptığı konuşmada, finale kalan eserlerin sahiplerini tebrik etti.

Yarışmayı, Ticaret Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde geleceğin tasarımcılarını sektör temsilcileriyle buluşturmak üzere düzenlediklerini belirten Memişoğlu, genç tasarımcılara destek veren Denizlili tekstilcilere teşekkür etti.

Yarışmada dereceye girenler, yarın düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

Kaynak: AA / Magazin

Nihat Zeybekci Denizli İhracat Magazin Kültür Sanat Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title