Haberler

Deniz Seki'ye Sokakta Taciz!

Güncelleme:

Deniz Seki, nişanlısıyla eğlenmek için gittiği Beyoğlu'nda kabus gibi bir gece yaşadı.

Beyoğlu'nda alkolü fazla kaçıran Deniz Seki yanına yaklaşan bir erkeğin sözlü taciziyle neye uğradığını şaşırdı. Tacizcilere ilk müdahaleyi Seki'nin yardımcıları yaptı.

KABUS GECESİ

Popçu Deniz Seki, 2013'ün ilk günlerinde sürpriz bir şekilde nişanlandığı, çocukluk aşkı Faruk Salman'la birlikte önceki gece Beyoğlu'na eğlenmeye geldi.

Girişte bir hayli neşeli olan ve basın mensuplarına poz veren Seki'nin gecesi başladığı gibi mutlu bitmedi. Mekanda sahneye çıkıp şarkılar söyleyen Seki, saatler geçtikçe alkolün dozajını artırdı.

YÜRÜYEMEYECEK KADAR SARHOŞ OLDU

Gecenin ilerleyen saatlerinde evine gitmek için mekandan nişanlısı ve mekanın korumasının kollarında ayrılan güzel şarkıcı, alkolün etkisiyle pek fazla yürüyemeden mekana geri döndü.

Faruk Salman nişanlısını mekana bıraktı ve taksi bulmaya gitti.

Taksi gelince Seki tekrardan mekanı terketti. Alkol yüzünden ayakta iki kişinin yardımıyla zor duran Seki'yi bu sefer çevredeki şarhos turistler sözlü taciz etti.

Bu esnada basın mensupları, Seki'nin zor durumda kaldığını görünce kameralarını kapatıp tacizcilerin uzaklaşmasını bekledi. Deniz Seki taksiye binerken kendisini görüntüleyen basın mensuplarını tehdit etmekten de geri kalmadı.

Muhabirlere "Bu görüntüleri yayınlayamazsınız, yayınlarsanız da aşağılıksınız" dedi. Kendisine taksi bulmaya giden nişanlısı Faruk Salman'ı yanında görmeyince "Kocamı da kaçırttınız" diye basın mensuplarına çıkışan Deniz Seki, taksiye binip uzaklaştı. Deniz Seki'nin güzel başlayan gecesi tam bir kabusa dönüşmüştü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Faruk Salman Deniz Seki Beyoğlu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title