Haberler

    Deniz Seki, "Kendimi 19 yaşında hissediyorum"

    Güncelleme:

    Sesi ve eşsiz yorumuyla Türk müziğinin en başarılı kadın sanatçıları arasında yer alan Deniz Seki, Ataköy Nossa Costa'da muhteşem bir sahne performansına imza attı.

    Sahne öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Deniz Seki, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Yaklaşık üç aydır Şeyda Coşkun ile sıkı bir diyet ve spor programı uyguladığını söyleyen başarılı sanatçı, hedefi olan 36 bedene ulaşmasına yalnızca bir hafta kaldığını dile getirerek sağlıklı ve fit görünümünü soran muhabirlere tebessümle yanıt verdi.



    AYRILIK İDDİALARINI KESİN BİR DİLLE YALANLADI...

    Yaklaşık bir ay süren sahne orucunu Nossa Costa'da sonlandıracağını ve çok heyecanlı olduğunu belirten Deniz Seki; "Allah nasip ederse bundan sonra sezonu dolu dolu sahnelerle ve çalışarak geçireceğiz." dedi. Nişanlısı İrfan Özçelik ile ilgili kendisine yöneltilen soruları "sahneye çok geciktim. Sevenlerim beni bekler" ifadeleriyle geçiştiren başarılı sanatçı, ayrılık iddialarını ise "Ne alakası var. Ayrılmadık. Yalnız bu tür konuları böyle ayaküstü konuşmak istemiyorum hepsi bu." sözleriyle kesin bir dille yalanladı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Nossa Costa Deniz Seki Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title