Haberler

Deniz Seki, Kendisini Aldattığını İtiraf Eden Faruk Salman'ı Tokatlamış

Güncelleme:

Deniz Seki'nin cezaevinde yattığı dönemde nişanlısı Faruk Salman tarafından aldatıldığı öne sürülmüştü. Bunu itiraf eden Salman'ı tokatlayan Seki, resti çekip ayrılmış.

Deniz Seki, cezaevinden çıktan sonra türlü türlü haberlerle gündeme geldi. Zaten cezaevinden çıkması yeterince büyük bir olay olan Deniz Seki, çıktıktan sonra hiç boş durmadı, arı gibi çalıştı.

Kitap günlerinde boy gösterdi, konserden konsere koştu. Umreye de giden Deniz Seki, büyük aşkı Faruk Salman'dan ayrıldı. Faruk Salman'ın Deniz Seki'yi aldattığı iddia edilmişti.

FARUK SALMAN'I TOKATLADI

Deniz Seki, iddialara göre cezaevindeyken Faruk Salman onu aldatmıştı. Bunu itiraf eden Faruk Salman'a önce tokat attı ardından resti çekip ayrıldı.

BIÇAK ALTINA YATACAK

Deniz Seki şimdi de olacağı ameliyat ile gündemde. Deniz Seki, 3 buçuk yıl tutuklu kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden olduktan sonra fazla kilolarından kurtulmak için by-pass yaptırmaya karar verdi.

1 METRE ALINACAK

Operasyona karar verilirse midesini küçültecek olan sanatçının ince bağırsağının da mideye yakın kısmından 1 metre alınacak. Operasyon için düğmeye basan sanatçı, dün sabah Taksim Acıbadem Hastanesi'ne giderek testlere başladı.

"KORKULARIM VAR"

Dört saat süren tahlillerin ardından çıkışta soruları yanıtlayan şarkıcı, "Bir takım tahliller yaptırdım. Mide by-pass'ı olacağım. Sıkıntılı ve meşakkatli bir ameliyat olduğu için korkularım var. Tahlillerin sonucuna göre karar vereceğim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Faruk Salman Deniz Seki Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

hazal:

zamaninda hühüzamaninda hüsnü beyle boy gösterıyodun karısının ahi tutmustur iyi olmos kimsenin ahi yerde kalmaz

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BENCE FARUK SALMAN DENİZ SEKİYİ KULLANDI İSİM YAPMAK İÇİN ÇÜNKÜ FARUK TANINMIŞ BİRİSİ DEĞİL LALELİ DE OTELLERİ OLAN İŞ ADAMI YABANCI KADINLARIN YOĞUN OLDUĞU BÖLGE HANGİ BİR ERKEK KADININA SADIKK KI FARUK DENİZ SEKİYE SADIK KALACAK YOK BÖYLE BİR ERKEK

0
1
yanıtYanıtla
Ebru Seker:

Ne diesem bilemedim. Nisanlisinin ailesi kendini istemiyor diye biliniyor. Sanki bi adami kullandi bi surecte... Iki ucu pis degnek.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sakın mide ameliyatı olma ölürsün

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title