Haberler

Deniz Çakır, Vurgun Dizisi İzleyicisine Videoyla Veda Etti

Güncelleme:

Deniz Çakır, başrolünde olduğu Vurgun dizisinin erken final yapması üzerine, sosyal medya hesabından izleyecilerine videoyla veda etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosundan çıkarılan Deniz Çakır'ın, yeni dizisi Vurgun'da da yüzü gülmedi. Reytinglerde başarılı performans göstermeyen dizi, ekranlara veda etti.

VİDEOYLA VEDA MESAJI YAYINLADI

Yapımcılığını GOLD Film/ Faruk Turgut'un üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay'ın paylaştıkları FOX'un Vurgun dizisi yayınlanan 6'ın bölümüyle final yaptı. Dizinin başrol oyuncularından Deniz Çakır Instagram hesabından paylaştığı videoyla veda mesajı yayınladı.

Deniz Çakır, Vurgun Dizisi İzleyicisine Videoyla Veda Etti

"BAŞINDAN BERİ ÇOK İNANDIM"

Vurgun dizisinin çok kaliteli bir iş olduğunu söyleyen Deniz Çakır, "Dizimiz final yaptı. Çok kaliteli ve güzel bir işti. Başından beri çok inandım ve oynadığım karakteri çok sevdim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Biz çok şahane bir şey yaptık, iyi ki de yapmışız" dedi.

Deniz Çakır, Vurgun Dizisi İzleyicisine Videoyla Veda Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vurgun Dizisi Faruk Turgut Deniz Çakır Emre Kınay Haberler

Bakmadan Geçme

Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (30)

adalet:

Senin içinde yer aldığın diziler artık izlenmeyecek, önce milli olmayı öğren, sana para kaptıran aptal filmcilerde kabahat. .

11
7
yanıtYanıtla
Serap:

Beklenen oldu baştan belliydi bizler seni yukarılara çıkardığımız gibi aşağılara atmasınıda biliriz

9
5
yanıtYanıtla
NAMSO-07:

Biraz sırtınız palazlandımı sağınız , solunuz oynamaya başlıyor. aç karnınız doyduğu zaman kendinizi farklı göstermek adına milletin giyimine yaşantısına küfür etmeye başlıyorsunuz. sizler aslında koskoca bir hiçsiniz, sizi yukarılara taşıyan giyimine saygı göstermediğiniz insanlardır. şahsım adına bu şahsı reklam filmlerini bile görmek istemiyorum.

11
3
yanıtYanıtla
hakan:

seni seven bi yerlere gelmeni sağlayan halkı aşağılar hakaret edersen böyle olur beter ol

7
6
yanıtYanıtla
Gslii:

Mumkunse veda et görmeyelim seni..zaten biz foX izlemiyoruz..neyse ben kacar beyaz turkler gelir simdi..

6
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazı:

Çok kaliteli ve izlemesi keyif veren bir diziydi. Bittiği için üzgünüz.

4
9
yanıtYanıtla
cevdet:

valla kusura bakma deniz çakır. artık sana reklam filmlerinden bile ekmek yok. seni bi yerlere getiren toplumun genelinin değerlerine saygı göstermeyi bilmeyen saygı ve ilgi görmeyi beklemesin. ayrıca bunun yanında rol arkadaşı olacaklar da bir daha düşünsün. bittin be artık deniz çakır, kendi kendini bitirdin. sana kocaman bir baybay

8
4
yanıtYanıtla
ferruh amca:

defolup gitti millet büyük bir ırkçıdan kurtuldu

8
4
yanıtYanıtla
Tülin:

Vurgun çok güzel birdiziydi bitmemeliydi kadro mükemmeldi yeniden başlamasını istiyoruz

1
11
yanıtYanıtla
nil:

su ekran kirliligi olan kadini artik görmeyelim ekran kirliligi resmen iyiki bitti

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title