Haberler

Deniz Çakır: "Bizi Böyle Çekmeyin"

Güncelleme:

Oyuncu Deniz Çakır ve sevgilisi Güvenç Dağüstün, önceki gece Kuruçeşme'de görüntülendi. Muhabirlere her zamanki gibi tepki gösteren ve evinin önünde olduğunu belirten Çakır, "Arkadaşlar burası benim kapımın önü, bizi böyle çekmeyin" dedi. Soruları yanıtsız bırakan ikili, Çakır'a ait eve girdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldıktan sonra ortalarda görünmüyen Deniz Çakır, önceki gece Kuruçelşme'de görüntülendi. Oyuncu Deniz Çakır, sevgilisi Güvenç Dağüstün ile Kuruçeşme'de görüntülendi. Muhabirlere tepki gösteren Çakır gazetecilere çıkıştı.

"Arkadaşlar burası benim kapımın önü, bizi böyle çekmeyin" dedi. Soruları yanıtsız bırakan ikili, Çakır'a ait eve girdi.

Deniz Çakır: 'Bizi Böyle Çekmeyin'

Deniz Çakır: 'Bizi Böyle Çekmeyin'

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1981 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ayrancı Süper Lisesi'nde okudu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Bu dönemde sık-sık tiyatro oyunlarına giden Çakır, bir gün yine bir oyunda Zeynep Eronat'ın performansından çok etkilendi ve böyle oyuncu olmaya karar verdi.

Deniz Çakır: 'Bizi Böyle Çekmeyin'

İLK TELEVİZYON DENEYİMİ ''KADIN İSTERSE''

Küçükken taklit yapmayı seven ve en çok da Emel Sayın'ı taklit eden oyuncunun hocalarından biri de Cihan Ünal'dı. Mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşti. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu'nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi. Ardından, Birol Güven'in yeni dizisi ''Kadın İsterse'' dizisinde Deniz Çakır yardımcı oyuncu olarak yer aldı ve ''Alev'' rolüyle ilk televizyon deneyimini edindi. Dizinin reytingiyle büyük kitlelere hitap etmeyi başardı.

Deniz Çakır: 'Bizi Böyle Çekmeyin'

DİZİDEN AYRIMIŞTI

Deniz Çakır, özel hayatındaki çalkantılar nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin yapımcısı tarafından kadrodan çıkarılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Çakır Kuruçeşme Ankara Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title