Haberler

Demet Şener İhanete Uğradığını İddia Edip Kocası Kutluay'dan Boşanma Kararı Aldı

Güncelleme:

Ünlü manken Demet Şener 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'dan boşanma kararı aldı. Şener Kutluay'ın kedisine ihanet ettiğini elinde belgeler olduğunu söyledi.

Demet Şener ile İbrahim Kutluay, birlikteliklerinde 15 yılı geride bıraktıkları bu günlerde boşanma kararı aldı.

"AİLEM DAĞILIYOR, REKLAMI MI DÜŞENECEĞİM"

Dava için gerekli talimatları veren Demet Şener konuyla ilgili olarak Renkli Sayfalar'a yaptığı açıklamada 'Bu haberin muhatabı ben değilim. Benim ailem dağılıyor reklamı mı düşüneceğim. Ben ailem deyip kocama inanıyordum. Ne zaman ki gerçekleri öğrendim... Her ilişki biter ve yenisi başlar. Başka yere çekenlere selam olsun. Yakında Aslı Hatemi açıklama yapacak.

"BOŞANMA KARARINI BEN ALDIM, ÇOK MÜCADELE VERDİM"

Benim alnım ak, başım dik. 4 senedir neler yaşadığımı siz biliyorsunuz, zaten her şeyi de anlattınız. Boşanma kararını ben aldım. Çok mücadele verdim. Tüm detayları zamanı geldiğinde öğreneceksiniz. Bugün defileye çıkacağım ve hiç kimsenin sorularını yanıtlamayacağım. İhanet haberlerini bana yalanladı, gerçekleri ben daha yeni öğrendim. Elimde belgeler var ve onlar yeter. Evleri hiçbir zaman ayırmadık.' dedi.

"UMARIM BÖYLE BİR SÜRECE GİRMEYİZ"

Demet Şener'in avukatı Aslı Hatemi programa telefonla bağlandı ve şu açıklamayı yaptı:

"Şu an tarafımızdan açılmış bir boşanma davası söz konusu değil. Böyle bir durum olursa açıklama yapılacaktır. Ben aile mahremiyeti açısından herkesten anlayış bekliyorum. Temennim çekişmeli bir sürece girmemek. Umarım böyle bir sürece girmeyiz. Dava açıldığında müvekkilim adına gerekli açıklamayı ben yapacağım. Medeni kanunumuzda zina ve ihanet en ağır boşanma sebebidir. Bunu ispat ettiğiniz anda çok yüklü ve tazminat kazanırsınız. Ben boşanma sebebimiz hakkında şu an konuşamam takdir edersiniz ki."

11 YILDIR EVLİLER

Demet Şener 15 Temmuz 2005 tarihinde milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Kutluay Demet Şener Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title