Haberler

Demet Akalın, Nafaka Ödeyemediği İçin Hapse Giren Babayı Kurtaracak

Güncelleme:

Demet Akalın, eşine ödeyemediği nafaka yüzünden hapse giren Ahmet Eliaçık'a yardım eli uzattı.

Şarkıcı, gazetelere yansıyan haberi gördükten sonra sosyal medya hesabından " Kayseri'de ödeyemediği nafaka için hapse giren babanın cezasını ödeyip onu evlatlarına kavuşturacağım" açıklamasını yaptı.

3500 LİRALIK BORÇ YÜZÜNDEN HAPİS YATIYOR

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde basında yer alan "Eski eşine ödeyemediği nafakadan dolayı hapse girdi" haberi üzerine hareket geçti. Kayseri'de kuru temizleyici Ahmet Eliaçık adlı adam, eski eşine ayda 300 lira nafaka ödemeyince çocuklarıyla vedalaşarak hapse girmişti. Eski eşinin açtığı icra davasının ardından faiziyle 3500 liralık borcu yüzünden üç aylık hapis cezasına çarptırılan baba, çocuklarının karnelerini de görememişti.

AVUKATINA TALİMAT VERDİ

Eliaçık'ın hikayesinden etkilenen Akalın, Kayserili babaya yardım eli uzatmaya karar verdi. Eliaçık'ın borcunu ödeyeceğini sosyal medya hesabından duyuran şarkıcı, "Nafaka davasından Kayseri'de hapse giren bir babanın cezasını ödeyip onu evlatlarına kavuşturacağım. Allah hiçbir evladı babasız bırakmasın. Evlatlar güzel günler görsün" diye yazdı. Avukatına talimat veren Akalın, bugün gerekli işlemler için başvuruda bulunacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Demet Akalın Kayseri Magazin Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (36)

TIK,,,,TIK:

ŞİMDİ BENDE BİR VATANDAŞ OLARAK MAHKEMELERİMİZDE, Kİ ONURLU HAKİMLERİMİZE SORUYORUM , EVLATLARINI BIRAKIP GİTMİŞ ONLARLA İLGİLENMEYEN NE İDÜĞÜ BELİRSİZ ANNELİK GÖREVİNİ İFA EDEMEYEN YADA YAPMAYAN KENDİ ZEVKLERİ İÇİN SADECE NAFAKA ALAN ÜSTÜNE ÜSTLÜK ÇOCUKLARIN VELAYETİ BABADAYKEN BU NAFAKA BU KADINA NEDEN VERİLİYOR , BU KONU TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞINMALI GEREKİRSE ANAYASA MAHKEMESİNE DAVA AÇILMALI VE ÖRNEK TEŞKİL EDİLMELİ BAŞKA NE İDÜĞÜ BELİRSİZ ANNELER İÇİN

24
1
yanıtYanıtla
Nur kartas:

Demet hanım insan ve insan allahim onunla küçük yavrusuna omur versin

18
1
yanıtYanıtla
gercek:

SANATCILARIN SPORCULARIN YAPTIKLARI YARDIMLARI MEDYAYA YANSITMASI BECE HİÇ SAKINCALI DEĞİL TEŞVİK EDİCİ , ŞUNU OKUMAK İSTERİZ MESELA SEZEN AKSU ÇIKSIN DESİN BEN 100 TANE ÖĞRENCİ OKUTUYORUM DİYE . BUNUN SAKINCASI YOK.

18
1
yanıtYanıtla
PILLOW FIGHTER:

nafaka ödemeye karşıyım. . . çocuğa değil eski eşe. . . faydalanamadığım bir kadına neden para ödüyorum nedir bunun mantığı anlayan var mı. . . . saçmalık

17
1
yanıtYanıtla
Deniz 26:

Çuvalla para alan ünlüler keşke çıkmazda olan böyle insanlara el uzatsalar. . Keşke. . .

15
0
yanıtYanıtla
güliz:

Cocuklarina babalari bakiyor kadinin adama nafaka odemesi lazim. Vicdansiz kadin.

14
0
yanıtYanıtla
T.mMobil-IOS:

Birde şunu gizli yapsak . Sağ elin verdiğini sol el görmemeli . O kadınada pes . Hem üç çocuğj adama ver hemde bagaka iste olacam iş değil...

9
4
yanıtYanıtla
karşı tarafıda dinlemek lazım:

Çocuklarını düşünen baba onları kamera karşısına çıkararak hak aramaz. Onlar ne kadar etkileniyor haberiniz var mı? Ayrıca acaba anne gerçekten mi görüşmüyor yoksa görüştürülmüyor mu? Boşanmalarda anne veya baba eşe olan tüm kinini çocukları kullanarak çıkartıyor. onun için karşı tarafıda dinlemeden hüküm vermek doğru değil.

0
11
yanıtYanıtla
bey:

aferim demet aferin seni hiç sevmezdim ama bu taptğında sonra çok sevdim

11
0
yanıtYanıtla
fthMobil-ANDROID:

bu nafaka olayiyla erkegi kadina bagliyolar bosanma sirasinda hep erkek magdur oluyo

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title