Haberler

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'a "Geri zekalı" demesi tepki çekti

Güncelleme:

Demet Akalın'ın, eski eşi Okan Kurt'a kızı Hira'nın yanında "Geri zekalı" dediği videoyu sosyal medya hesabından paylaşması kullanıcıların tepkisini çekti. Ünlü şarkıcı, videoyu paylaştıktan beş dakika sonra kaldırdı.

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlüler arasında olan şarkıcı Demet Akalın, Instagram hesabından eski eşine hakaret ettiği anların videosunu paylaştı. Videosu kısa sürede tepki çeken Akalın, paylaşımını hemen kaldırdı. Video hakkında konuşan Akalın, kendisini "Sanki siz hanımlarınıza beylerinize demiyorsunuz" diyerek savundu.

SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ

Demet Akalın, 2012 yılında evlendiği Okan Kurt'tan, Kurt'un şirketine haciz geldikten sonra 6 yıllık evliliklerini 11 Eylül 2018'de noktalama kararı almıştı. Olaydan birkaç ay sonra yeniden barışan ikili aşklarına kaldıkları yerden devam ediyor. Ancak Akalın'ın Instagram hesabından yayınladığı video, ikilinin arasında soğuk rüzgarlar estirdi.

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'a 'Geri zekalı' demesi tepki çekti

"İNSAN GERİ ZEKALI OLUNCA ONU TAVANA ATAR"

Demet Akalın'ın, eşi Okan Kurt'a temizlik talimatları verirken görüldüğü videoda "İnsan geri zekalı olunca anca onu tavana atar. Elinle güzelce temizle" şeklinde ifadeler kullandığı dikkat çekti.

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'a 'Geri zekalı' demesi tepki çekti

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Akalın, eşine hakaret ettiği anları da sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Videoyu 5 dakika sonra yayından kaldıran Akalın'ın videosunu gören takipçileri "Para bitti; aşk bitti, sevgi bitti" yorumlarını yaptı. Ünlü popçunun, kızının yanında eşine bu şekilde hitap etmesi eleştirilerin hedefi oldu.

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'a 'Geri zekalı' demesi tepki çekti

"NE VAR BUNDA?"

Dün akşam Polat Yağcı'nın doğum gününe katılan Demet Akalın ve Okan Kurt, mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı. Okan Kurt'a "Geri zekalı" dediği video hakkında açıklama yapan Akalın, "Hira bir oyuncak almış. Biz de Okan'la savaş yaptık. Ben yendim tabii ki ama Okan bir attı tavan köpük oldu. Ben de Allah'ın geri zekalısı dedim ne var bunda? Sanki siz hanımlarınıza beylerinize demiyorsunuz…" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Sosyal Medya Okan Kurt Haberler

500

Yorumlar (58)

Yorumcu:

Bu kadındaki ben duygusunu kimsede görmedim. Ne kadar dili sivri seviyesi düşük bir insan. Yazık, yeni neslin modeli işte ne edersin.

41
0
yanıtYanıtla
yorumcu.........:

Ama en azından sosyal medyada paylaşılacak bir durum değil !

yanıt4
yanıt0
ELİF:

ONUN İSTEDİĞİ REKLAM SEVİYE ÖNEMLİ DEĞİL Kİ. . .

yanıt17
yanıt0
ı bir kız:

yoooo 3 yıllık evliyim asla eşime öyle şeyler demem o da bana demez yasım 29 . evlilik nedir saygı nedir iyi biliriz. aşağılayıcı seyler asla söylemeyiz . 4 yılda sevgiliydik hiçbirzaman böyle seyleri şakasına bile demedik. hanımefendilik farklı birşey. uslup farklı.

29
3
yanıtYanıtla
ASLI:

BENDE MAÇO BİR ERKEK BULUP EVLENMEK İSTİYORUM. ÖMÜR BOYU KULU KÖLESİ OLMAK İSTİYORUM ERKEĞİMİN.

7
14
yanıtYanıtla
Maço kalmadı:

Alço var nuri alço.

yanıt7
yanıt0
:

sen kafayı sıyırmışsın da, , , , haberin yok, , , , , tedavi olman gerek, , , , , , , , , ,

yanıt7
yanıt0
MSDS:

Önce kendine iyi bir ortopedi doktoru ayarla, sonra evlen sık sık ihtiyacın olacak . . ))

yanıt8
yanıt1
bu kadın çok ucuz bee:

hayır eşimle biz birbirimize böyle kötü sözler söylemiyoruz kemçük ağızlı demetçim

20
0
yanıtYanıtla
ALİ:

eşi gerizekalı o doğruda kendisi ilerizekalımı acaba?

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title