Haberler

Danla Bilic'ten "Gayet iyisiniz, bu süreci de hızlı atlatıyorsunuz" diyen muhabire tepki: Laf sokacağın son insan benim

Güncelleme:

Depremlerin ardından yaptığı yardım paylaşımlarıyla dikkat çeken Danla Bilic, dün akşam bir mekan çıkışı yanına gelerek "Gayet iyisiniz, bu süreci de hızlı atlatıyorsunuz" diyen muhabire tepki gösterdi. Sinirlenen Bilic, muhabire "Laf sokacağın son insan benim" yanıtını verdi. O anları Instagram hesabından yayınlayan Bilic "Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz" dedi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Danla Bilic, dün akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aracına binen Bilic, muhabirin sorularına tepki gösterdi.

MUHABİR: BU SÜRECİ HIZLI ATLATIYORSUNUZ

Danla Bilic'i karşısında gören muhabir, "Gayet iyisiniz, bu süreci de hızlı atlatıyorsunuz" dedi. Muhabirin tepkisine sinirlenen Bilic ise "Yardım etmekten başka yapabileceğim başka bir şey yok. Laf sokmana hiç gerek yoktu. Güzel bir proje için yemeğe geldik, depremi öğrenince de hemen kalktık. Laf sokacağın son insan benim. Teşekkür ederim" karşılığını verdi.

"SORUMLULARA UZATAMAYACAĞIN MİKROFONU BİZE UZATIP AHKAM KESMEYİN"

O anları Instagram hesabından paylaşan Danla Bilic, isyan ederek şu ifadeleri kullandı: "Röportajı Beyaz TV yayınlamadan ben yayınlayayım. Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz! Sırası değil demem gereken her şeye tam sırası diyorum unutmamak için. Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhatabına sorun bir işin ucundan tutmaya çalışan kimseye değil. Bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi değil hele ki en küçüğünden en büyüğüne bizi ayırmaya bölmeye çalışan kimseye hiç değil."

Danla Bilic'ten 'Gayet iyisiniz, bu süreci de hızlı atlatıyorsunuz' diyen muhabire tepki: Laf sokacağın son insan benim

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Danla Bilic Instagram Magazin Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

500

Yorumlar (18)

Ercan akdeniz:

suçunu da nasıl biliyor. Paylaşım yaparak yardım etmiş. Kaos oluşturmak ve yalan algı için muhalefete çalıştım FON dan gelen ücretle de böyle lüks arabaya biniyorum diyemiyor

84
138
yanıtYanıtla
ERKAN :

vay be nasılda muhasebesini tutmuş hemen devlet düşmanı ilan etmişsin

yanıt44
yanıt14
Mücahit Kaya:

Lan kadın zaten zibilyon servet sahibi. Senin gibi zihniyeti bozuk değil millete yaltaklıkta yapmıyor...

yanıt38
yanıt6
Mehmet Vatandaş:

Bu şahsı ve bunun gibileri sevmem ama "Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz" cümlesine imzamı atarım

181
28
yanıtYanıtla
Carsambali:

Sanarsin enkazdan milleti kurtariyor gibi tribe girmis..kaybol git ordan,basina bina yikilir,birde seninle ugrasmaktan vakit kaybetmeyelim..

54
148
yanıtYanıtla
ERKAN :

Carsambali sen nerdesin kimi kurtardın? sende mi kaybolsan acabaa

yanıt33
yanıt30
Yorumcu Davut :

bu boş beleş insanlar bile ahkam keser olmuş.

90
98
yanıtYanıtla
Efecan Gunay:

evet muhabirler gibi. Sapla samanı ayırın, muhabir ne yapmış acaba depremzedeler için? etiler nişantaşında ünlülerle lak lak

yanıt57
yanıt7
Tugba Bbjk:

bu binalara izinleri verenlere boyle sorular soramiyor kimse yakinlarina birseyler olmadikca bunun farkina varamayacak.. hayat sadece magazin degil ayrica danla bilic, duygu ozaslan, eser benfu yenerler,meric keskin gibi bircok fenomen oraya gidip ordan kurtarilan hayvanları da sahiplendiler. peki bu muhabirler ne yapti burda mekanlarin kapisinda bekleyip haber yapmak disinda?

154
14
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Laptop başında gördük neler yyaptıklarını

yanıt10
yanıt20
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title