Haberler

Çukur'un sinema filminin çekimleri 3 gerekçeden dolayı ertelendi

Güncelleme:

Eylül ayında 4. sezonuyla seyirci karşısına çıkacak olan "Çukur" dizisinin, sinema filmi çekilecek. Bu ay çekimlere başlaması planlanan film, pandemi önlemleri, sinema salonlarında yaşanan endişe ve Erkan Kolçak Köstendil'in yeni baba olmasından dolayı seneye ertelendi.

Eylül ayında 4. sezonuyla seyirci karşısına çıkacak olan ' Çukur' dizisinin, sinema filmi çekilecek. "Çukur" dizisinde Erkan Kolçak Köstendil'in hayat verdiği Vartolu Sadettin'in hikayesi beyazperdeye aktarılacak. Ancak içinde bulunduğum pandemi durumu nedeniyle film çekimleri ertelendi.

VARTOLU'NUN ÇOCUKLUK GÜNLERİ DE ANLATILACAK

1992 yılında Vartolu'nun Doğu Beyazıt'taki çocukluk günleriyle başlayacak olan Çukur"un sinema filmini, Gökhan Horzum ile Damla Serim beraber kaleme aldı.& ; Etkileyici hikayesiyle dikkat çeken projenin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturacak.

FİLMİN ERTELENMESİNE YOL AÇAN ÜÇ FAKTÖR VAR

Tv100'de ekrana gelen Magazin Hattı'nın haberine göre çekimlerinin bu ay başlaması planlanan sinema filmi, pandemi riskinin devam etmesi, sinema salonlarıyla ilgili yaşanan endişe ve başrol oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil'in yeni baba olması nedeniyle önümüzdeki yıla ertelendi.

Çukur'un sinema filminin çekimleri 3 gerekçeden dolayı ertelendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Kolçak Köstendil Çukur Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (14)

S.S:

Halk olarak bazı ünlüleri sosyal medyadan takip ediyoruz normal bir şey . şunu anlamadım HADİSE sevgilisinin köpeğine instagram hesabı açmış ve bunu takip eden insanlar var. . ALLAH AKIL FİKİR VERSİN. . . Bence tedavi olsunlar.

9
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Keşke tamamen kaldırılsa. :)

6
1
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Sucuklu yumurtam benim

yanıt3
yanıt0
Sw:

Rüknettin zıkkımın kökünü ye zındık

yanıt0
yanıt2
Sakaryalı hatun:

Rüknettinime laf ettirmem,kaybol lan lavuk sw

yanıt2
yanıt1
Sakaryalı hatun:

Ruknettin, benden uzak ol, yaptığın komik değil. :(

yanıt2
yanıt0
........:

BİR SİLAHLA 20 KİŞİ ÖLÜYOR. MERMİLERİ HİÇ BİTMEZ. ORTALIKTA POLİS YOK . EVİN ÇATILARINDA ATLAYAN ZIPLAYAN GENÇLER. . . . . SAÇMALIKLARLA DOLU BİR DİZİ. . . . . BİDE BUNA YENİSİ EKLENDİ ADANA DA ÇEKİLEN RAMO. . . . . . . . . . . ŞİMDİ SORUYORUM BU DİZİDEN OYNAYAN KAÇ OYUNCU VATANİ GÖREVİNİ YAPTI ACABA. . . . . . . . . .

4
2
yanıtYanıtla
çomarolog:

Oyunculuk ile Askerlik arasında bulunan bağlantı nedir ? Er Ryan''ı Kurtmak filmi oyuncuları Özel Kuvvetler geçmişi sahibi mi ? Oyunculuğu oyunculuk ile değerlendir biraz kitap oku ve film izlerken tahlil yap.

yanıt1
yanıt4
ercan:

bir üzüldük sormayın kırk yıl seyretmesek aklımıza gelmez

2
2
yanıtYanıtla
mert:

ohh. . . kimse gereksiz ve saçma sapan magandalıkları izlemeyecek

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title