Haberler

Çukur'dan Ayşen Gruda İçin İnce Mesaj: Cennete Gidecekmiş İki Gözümün Çiçeği

Güncelleme:

Show Tv'nin popüler dizisi Çukur'un yeni bölümünde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta oyuncu Ayşen Gruda unutulmadı. Dizide, usta sanatçıya duvar yazısıyla ince bir mesaj gönderildi.

7'den 70'e herkesi sevdiği bir isim olan, filmleri, oyunları ve dizileriyle gönüllerde taht kuran Ayşen Gruda, Çukur dizisi tarafından da anıldı.

'ÇUKUR' UNUTMADI

Bir süredir pankreas kanseri tedavisi gören usta sanatçı 74 yaşında hayata veda etmişti. Tüm Türkiye'yi yasa boğan Yeşilçam'ın Domates Güzeli'ni Show TV'nin fenomen dizisi Çukur da unutmadı.

Çukur'dan Ayşen Gruda İçin İnce Mesaj: Cennete Gidecekmiş İki Gözümün Çiçeği

"CENNETE GİDECEKMİŞ İKİ GÖZÜMÜN ÇİÇEĞİ"

Dizinin hemen her bölüm ince mesajlar verilen duvar yazıları arasında Gruda'ya bir selam çakıldı. Ayşen Gruda'nın duvara çizilen resminin üzerine "Cennete Gidecekmiş İki Gözümün Çiçeği" notunun düşüldüğü duvar yazısıyla usta santaçıya ince bir mesaj gönderildi.

İşte o duvar yazısı;

Çukur'dan Ayşen Gruda İçin İnce Mesaj: Cennete Gidecekmiş İki Gözümün Çiçeği

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çukur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (48)

Adınızı Yazın:

bu çukur gibi diziler yüzünden millet birbirini kesiyor erkekler eşlerini hunharca katlediyor zaten az olan eğitim seviyemiz yerlerde sürünüyor uyutuluyoruz ama farkında değiliz

125
6
yanıtYanıtla
kısmen katılıyorum:

bence uyuyan siz kemalistlersiniz ben bildim bileli burada chp var ama malesef sizin gibi onlarda yatıyorlar köy kaldı burası anladınmı hizmet yok sıfır sokaklara adam çagıracagına çalışmak için gönüllüler toplasın gandi iş gezi tozu lakır tıkır yollarda it gibi yürümekten zevk alıyorlar sana kimse ak demiyor kara demiyor zırzop zırzop milleti galyana getirmeye çalışıyorlar ben daha devlete desdek için eylem yapan bir solcu görmedim ölüp gidecem yine göremeden ölecegim işiniz gücünüz zarar

yanıt4
yanıt4
Cevap:

Senin aklına, anlayışına . . . . anladın sen onu !? Bu diziyi izlemiyorum savunmuyorum ama çok saçma yorum yapmışsın.

yanıt3
yanıt10
cevaba cevap:

fikir yürütüyorsun ama beyinsiz sanırsın çukurdan önce cinayet işlenmiyordu ülkede senin agzına fener vereyim beş pilli

yanıt0
yanıt0
hasan:

bu dizide senaryo gereği ölen insanların sayısı 100 ü geçti hiç savcı polis görünmedi envayi çeşit silahlar ellerinde eskiler bilir teksas tommiks gibi onlarda bile ara sıra kasabanın şerifi çıkıyordu

yanıt0
yanıt0
Doğrular:

Yeşilçam müslümanların ahlakını bozmak için kurulmuş büyük bir tezgahtır bunun içinde rol alan insanlar bilerek veya bilmiyerek bu günaha ortaklardır.

10
28
yanıtYanıtla
YIL 2019:

AFERiN LAN CUKUR , BRAVO SiZE.

26
4
yanıtYanıtla
sadi:

ateşte bir ışıktır. . . .

12
7
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

sadi de bir insandır(!)

yanıt0
yanıt0
SERKAN:

Ateş de ışıktır. takım elbiseli , kravatlı baylar şıktır.

yanıt1
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title