Haberler

"Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım" diyen Songül Karlı dudaklarına dolgu yaptırdı

Güncelleme:

Konuk olduğu bir programda maddi açıdan zor günler geçirdiğini ve çocuğuyla bir ekmeğe muhtaç kaldığını ifade eden Songül Karlı'nın son paylaşımında dudaklarına dolgu yaptırdığı dikkatlerden kaçmadı.

Eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini açıklayan şarkıcı Songül Karlı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

"ÇOCUĞUMLA BİR EKMEĞE MUHTAÇ KALDIM" DEMİŞTİ

Konuk olduğun bir programda "Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım" diyerek gözyaşı döken ve evine haciz geldiğini ifade eden Karlı'nın son paylaştığı fotoğrafta dudaklarına dolgu yaptırdığı gözlendi.

'Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım' diyen Songül Karlı dudaklarına dolgu yaptırdıSongül Karlı'nın önceki hali

"ÜST DUDAK BİRAZ DEĞİŞMİŞ"

Songül Karlı'nın dudaklarındaki değişimi fark eden takipçileri "Üst dudak biraz değişmiş" şeklinde yorumlar yaptı. Vücudunda estetik olmadığını daha önce açıklayan Karlı, sadece göğüsleriyle ilgili küçültme işlemi yaptığını açıklamıştı.

İşte Songül Karlı'nın son hali;

'Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım' diyen Songül Karlı dudaklarına dolgu yaptırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Songül Karlı Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (37)

GUMUCA 07:

Parasız deyince aldanmayın. Gariban halk gibi çöpten ekmek toplamıyorlar. Sadece akşam yemeğinde havyar yiyemiyorlar o kadar

27
0
yanıtYanıtla
de:

Bir ara gece acıkınca evde ekmek bitmiştir, marketler de kapalı olunca o gece muhtaç kalmışlardır, yemeğin yanında ekmeğe. Olay bundan ibaret.

24
2
yanıtYanıtla
234:

Ne dediğin anlaşılmadı bir daha yaz

yanıt1
yanıt3
234:

Bi daha söyle anlamadım DE. De haydi

yanıt1
yanıt2
ALİS:

ekmeğe muhtaç hali buysa, biz ne yapacaz Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim :)

16
0
yanıtYanıtla
toprak:

bizde yedik ya ALLAH aşkına sanatı gercek sanatcı ve yorumcuları haber yapınız gündemde kalabilme cabasında olanları değil

13
1
yanıtYanıtla
birikedimi7:

toprağıma ne yapsa yakışır maaşallah

2
10
yanıtYanıtla
Aylin:

Herşeye inanmamak gerek

10
1
yanıtYanıtla
Birisi:

Aylin

yanıt2
yanıt0
Birisi:

Banadamı!

yanıt2
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title