Haberler

    Lady Gaga, çırılçıplak pozuyla yine olay oldu

    Güncelleme:

    Son yıllarda şarkıcı kimliğinden çok oyunculuğuyla gündemde olan Lady Gaga, bir dergiye verdiği çırılçıplak pozla adından söz ettirdi. Yeni filmiyle ilgili konuşan Gaga, karakterine bürünürken bazı psikolojik zorluklar yaşadığını anlattı.

    İngiliz Vogue dergisinin yeni sayısına konuk olan Lady Gaga, çırılçıplak objektif karşısına geçti. 35 yaşındaki Oscar ve Grammy ödüllü şarkıcı ve oyuncu, yeni filmi House of Gucci hakkında konuştu.

    "PSİKOLOJİK AÇIDAN ZORDU"

    35 yaşındaki Lady Gaga, filmde, İtalyan moda evi Gucci'nin kurucusu olan eski eşi Maurizio Gucci'yi öldürmek için bir tetikçi kiralamakla ilgili kamuoyuna çokça duyurulan bir davada suçlu bulunan Patrizia Reggiani'yi canlandırdı. Lady Gaga, Patrizia Reggiani karakterine bürünürken bazı psikolojik zorluklar yaşadığını anlattı.

    "DÜRÜST OLACAĞIM"

    Sanatçı, rolünü anlatırken, "Role çalışmaya başlayalı üç yıl oldu. Dürüst ve şeffaf olacağım; bir buçuk yıl boyunca Reggiani gibi yaşadım. Dokuz ay aksanlı konuştum. Kameralar kapandığında da bunu asla bırakmadım" dedi.

    ÇIRILÇIPLAK POZU OLAY OLDU

    35 yaşındaki Gaga, dergiye verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Gaga'nın bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni gelirken pozu olay yarattı.

    Lady Gaga, çırılçıplak pozuyla yine olay oldu

    CİNSELLİK İTİRAFI OLAY OLDU

    Geçtiğimiz aylarda cinsellik hakkında konuşan Gaga, "Yaz aylarında cinsel ilişkiye girmeyi çok seviyorum. Partnerimin isteklerini sorgusuz sualsiz kabul ediyorum. Belki şaşıracaksınız ama kimi zaman hislerimi beynimde canlandırarak zihin gücüyle bile orgazm olabiliyorum." diyerek şaşırtmıştı.

    Lady Gaga, çırılçıplak pozuyla yine olay oldu

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Lady Gaga Gucci Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
    500

    Yorumlar (1)

    uCube :

    Bu kadın ne zaman Instagram'da çıplak poz verse, Instagram çöküyor arkadaş. ;))

    7
    4
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title