Haberler

Cinsel içerikli videolarla tehdit edilen Tuğçe Tayfur, ateş püskürdü: Kahpe

Güncelleme:

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, eşine ait cinsel içerikli videoları olduğunu söyleyerek kendilerinden 100 bin dolar isteyen kişiye öfke kustu. Söz konusu kişiden şikayetçi olduklarını söyleyen Tayfur, "Utanmaz reziller ya, tüh sizin kalıbınıza. Sen kahpesin. Sen gün yüzü görmeyeceksin" dedi.

Eski nişanlısı Burak Kalfa ile olaylı bir şekilde ayrılan ve mahkemelik olan Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde Muhammet Aydın ile nikah masasına oturdu. Tayfur, eşine gelen "100 bin dolar vermediğin takdirde sahte videoların yolda" mesajını görünce öfkeden deliye döndü.

"UTANMAZ REZİLLER"

Eşi Muhammet Aydın'a gelen "Kardeş, kendini yarın bütün sitelerde göreceksin şimdi de Twitter'da manşet açıp Ferdi Tayfur'u, kızını etiketleyip paylaşıyorum. 100 bin dolar verdiğin takdirde fake videoların yolda" mesajını kendi hesabından ifşa ederek "Dün gece eşime kullan at telefon hattından bu mesajlar geldi, şikayet ettik. Fake videolar yapıp şantaj yapmak nedir ya? Ahlaksızlık bu. İtibarsızlaştırmaya çalıştığınız insan önce baba be! Kendinize gelin artık! Utanın biraz. Sizler de lütfen itibar etmeyin, şikayet edin hesabı. Utanmaz reziller ya, tüh sizin kalıbınıza" dedi.

Cinsel içerikli videolarla tehdit edilen Tuğçe Tayfur, ateş püskürdü: Reziller

"SEN KAHPESİN, GÜN YÜZÜ GÖREMEYECEKSİN"

Kendilerini tehdit eden kişiden şikayetçi olduklarını söyleyen Tuğçe Tayfur, sözlerine şöyle devam etti: "Bu ezikliğin kaçıncı evresi oluyor? Amerikan hatları satın alıp olmamış videolar ve yazışmalar oluşturup insanların vebaline girmek ezikliğin kaçıncı evresi? Benim evliliğim bitmeyecek. Ben ne zaman eşimle fotoğraf, video atsam senin bu Amerikan hatlarınla uğraşıyoruz. Ezik, bitik... Bu kartları annenin kartından aldığını biliyoruz. Benim eşim senden yine şikayetçi oldu. Ben de şikayetçi olacağım. Sen yakalanmazsın tabi, sen dolandırıcısın. Senin bir kimliğin bile yok. Sen hayatın boyunca Muhammet gibi olmaya çalışıyorsun ama sende öyle bir kumaş yok. Sen kahpesin. Sen bu dünyaya insanları dolandırmaya, tehdit etmeye, şantaj yapmaya, mazlumu ezmeye gelmişsin. Ben devletime inanıyorum, polisime güveniyorum. Eninde sonunda senin yaptığın bu terbiyesizliklerin hepsi çıkacak. Sen gün yüzü görmeyeceksin."

Cinsel içerikli videolarla tehdit edilen Tuğçe Tayfur, ateş püskürdü: Reziller

Cinsel içerikli videolarla tehdit edilen Tuğçe Tayfur, ateş püskürdü: Reziller

Cinsel içerikli videolarla tehdit edilen Tuğçe Tayfur, ateş püskürdü: Reziller

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Tuğçe Tayfur Ferdi Tayfur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title