Haberler

    Cezaevinden çıkan oyuncu Selim Erdoğan: İşlemediğim bir suçun cezasını çektim

    Güncelleme:

    2017'de uyuşturucu kullanma suçundan cezaevine giren bir çocuk babası Selim Erdoğan, geçtiğimiz yıl özgürlüğüne kavuşmuştu.

    2017'de uyuşturucu kullanma suçundan cezaevine giren bir çocuk babası Selim Erdoğan, geçtiğimiz yıl özgürlüğüne kavuşmuştu. Selim Erdoğan, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı.

    YENİ BİR FİLMDE ROL ALACAK Cezaevinden çıktıktan sonra Show TV'de yayınlanan 'Ramo' adlı diziyle ekranlara dönen Selim Erdoğan, yeni bir sinema filmi çektiklerini söyledi.

    "NECATİ ABİ ARKAMDA DURDU" Ünlü oyuncu, "BKM'ye yaptığımız bir filmimiz var. Sağ olsun Necati abi de çok destek çıktı. Arkamda durdu. Döndüğünde de tek başına güçlü olamıyorsun. Elbette endişeyle çıkıyorsunuz. Acaba ne olacak, ne düşünecekler?" diye konuştu.

    DAVA DEVAM EDİYOR

    "Süreç sizin için nasıl geçti?" sorusuna oyuncu; "O süreç tam olarak bitmiş değil. Dava hala devam ediyor. Herkesin başına gelebilecek bir şey, önemli olan işlediğiniz bir suçun cezasını çekmek" dedi.

    Selim Erdoğan, sözlerine; "Ben işlemediğim bir suçun cezasını çektim. Hayıflanmak yerine cebime ne koydum ona bakıyorum" şeklinde devam etti.

    "TEK ACI TARAFI SEVDİKLERİNİZİN ÜZÜLMESİ" Oyuncu, zorlu süreçte yaşadıklarını, "Tek acı tarafı, başına gelen bir şeyden dolayı ailenizin, sevdiklerinizin üzülmesi. Rüzgar size etki ettiği kadar bana etki etmiyordur. Deniz kenarında içtiğimiz bir çayın tadını benim kadar alamıyorsunuzdur" sözleriyle anlattı. (Milliyet)

    "DEĞERİNİ BİLEMEDİM" Çiçek Taksi' dizisinde canlandırdığı 'Abuzer Edalı' karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu, dışarıya çıktıktan sonra yaşadıklarını ""Her şeyim vardı, değerini bilemedim. Allah bana ders vermek istedi" diye anlatmıştı.

    PİŞMANLIĞINI DİLE GETİRMİŞTİ Cezaevine girdiğinde kızının bir aylık olduğunu dile getiren Selim Erdoğan, "Sahip olduklarımızın değerini bilmek gerekiyor. Şükretmek çok önemli. Gençler uyuşturucudan uzak durmalı.

    "Gerçekten insanların hayatlarına çok zarar veriyor. Ben bu konuda örneğim işte. Yıllarca kullandım, keşke hiç içmeseydim. Bir daha asla ağzıma bile sürmem" sözleriyle pişmanlığını dile getirmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Selim Erdoğan Bebek Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title