Haberler

Cemil İpekçi'den "Cinsiyet değiştirmeyi düşündün mü?" sorusuna cevap: İnancıma ters

Güncelleme:

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan modacı Cemil İpekçi, biseksüel olduğunu ancak hiçbir zaman cinsiyet değiştirmek istemediğini söyledi. Kadınsı duyguları olduğundan bahseden İpekçi, "Cinsiyet değiştirenlere karşı değilim ama benim inancıma ters. Allah isteseydi beni kadın olarak yaratırdı" dedi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu başarılı modacı Cemil İpekçi oldu. Cinsel tercihinden ve Türkiye'de kadın olmanın zorluğundan bahseden İpekçi, "Cinsiyet değiştirmeyi düşündün mü?" sorusuna da cevap verdi.

"İLK İLİŞKİMİ 19 YAŞINDAYKEN YAŞADIM"

Özel hayatını nasıl keşfettiğinden bahseden İpekçi, "Her zaman farkındaydım. Kimse böyle bir hayatı seçmez çünkü zor. İnsanlar böyle bir zorluğu niye seçsin? Dışlanacak, hakaret edilecek, laf edilecek... Gençliğimde bunları ben de yaşadım. Uzun saçlarımla yürürken arkamdan konuşuyorlardı. Hakaret işitip sözlü tacize uğradım. Bunları beni üzmedi. Hz Muhammed, Hz İsa ve Atatürk'ün de arkasından konuşuyorlardı. Duyduklarım beni hiç ırgalamadı. 19 yaşındayken ailemle durumumu paylaştım. Onlar da paylaşmamı saçma bularak 'zaten biliyorduk' dediler. 19 yaşındayken ilk ilişkimi yaşadım, 23 yaşında da ilk uzun soluklu flörtümü yaşadım" dedi.

"KADIN OLARAK DOĞSAYDIM ÇOK SALAK OLURDUM"

Türkiye'de kadın olmanın zorluğunu anlatan Cemil İpekçi, "Kadın olarak doğmadığıma şükrediyorum. Türkiye'de kadın olarak doğsaydım dünya en salak kadınlarından biri olurdum. 21-22 yaşında evlenmiş, kocası defalarca kez aldatsa da boşanmayan biri olurdum. Kadın olduğumda alkolik ve dayakçı olmadığı takdirde ihaneti kabul ederdim. Bu bedende olduğum için Allah'a şükrediyorum" ifadelerini kullandı.

"CİNSİYET DEĞİŞTİRMEK İNANCIMA TERS"

Kalaycıoğlu'nun "Türkiye'de kadın olmanın zorluğundan dolayı mı cinsiyet değiştirmeyi düşünmedin?" sorusu üzerine sözlerine devam eden Cemil İpekçi, şunları söyledi: "Hiçbir zaman düşünmedim. Kadınsı duygularım olabilir ama kendimi kadın olarak hissetmedim. Bir göğsümün olmasını ya da etek giymeyi istemedim. Böyle bir duygum hiçbir zaman olmadı. Makyaj yaptım, saçlarımı uzattım... Ben olamazdım, olanlara da kızmıyorum. Buna karşı da değilim. Olmadığım için de çok mutluyum. Benim inancıma çok ters geliyor. Allah isteseydi beni kadın yaratırdı. Benim inandığım bir Allah var, kimseyle tartışmam."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Cemil İpekçi Magazin Haberler

İsrail ve Hamas, esir takası ve ateşkes müzakerelerine yeniden başlıyor

İsrail ve Hamas, esir takası ve ateşkes müzakerelerine yeniden başlıyor

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun mayıs ayından sonra hızlı bir düşüşe geçmesini bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun mayıs ayından sonra hızlı bir düşüşe geçmesini bekliyoruz

Bakmadan Geçme

En kolay Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi başvurusu ve gerekli belgeler Kanser tedavisi gören Fatma Karanfil öldü mü? Fatma Karanfil kimdir, kaç yaşında, eşi kim? YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500

Yorumlar (7)

ferfer:

ne güzel dünya işine gelince şeytana işine gelmeyince Allaha yanaşıyon çok tehlikeli bi kafa birde gençlere bulaşırsa böyle zihniyetler Allah korusun esirgesin

409
43
yanıtYanıtla
ferfer:

çok komik değilmi her soruda farklı cevap erkeklede kadınlada beraber oldum diyorsun cinsiyet değiştirirmisin denince inancıma ters diyorsun sen ne yaşıyon başkan anlamadım:))bi yanda şeytanın bile şapka çıkardığı işlere imza atarken diğer yanda inancına ters gelen şeyler varmış Allah Allah:))

344
25
yanıtYanıtla
SEMİH YILDIZ:

Allah a inanmak ''itikat'' meselesi, yaptıkları ise ''amel'' meselesi. itikatı yanlış olana af yok diye emredildi, ameldeki affı Allah bilir. Ama içinde bulunduğu hastalıklı durum ekran karşısında anlatılıp gençlere rol-model gösterilmemeli, normalleştirilmemeli.

yanıt67
yanıt2
Zulkarneyn :

Homoseksüellik de islama gore yasak yanlız.

319
29
yanıtYanıtla
Sadık:

Inancıma ters düşüyor diyor ama ters ilişki yaşıyor.

107
14
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

İğrenç biri

41
35
yanıtYanıtla
Eyüp Erdoğan:

İşte cesaret işte feraset??

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title