Haberler

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar, Yıllar Sonra Yan Yana Görüntülendi

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul'da, aralarında Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar'ın da olduğu, sinema ve televizyon dünyasından ünlü isimlerle bir araya geldi. Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar yıllar sonra yan yana görüntülendi.

Mehmet Ersoy, İstanbul'daki çalışma ofisinde, yapımcı Necati Akpınar, Timur Savcı, Muzaffer Yıldırım ile komedyen Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'la bir araya geldi.

"GEREKLİ DESTEK VERİLECEK"

Mehmet Ersoy, sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimleriyle, 1 saat görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, sektörün genel sorunları ve yapılabilecekler değerlendirildi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, görüşmede, sinema sektörünün Türkiye için çok önemli olduğunu vurguladı. Ersoy, yapımcılara, oyunculara ve sektörün tüm bileşenlerine bakanlık olarak gerekli desteği vereceklerini kaydetti.

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar Yıllar Sonra Yan Yana Görüntülendi

TEŞEKKÜR ETTİ

Ersoy, ayrıca sadece sinema değil, kültür ve sanat dünyasının diğer tüm alanlarına da gereken hassasiyetin gösterileceğini dile getirdi. Sinema ile televizyon yapımcıları ise Bakan Ersoy'a desteği ve samimi yaklaşımı dolayısıyla teşekkür etti.

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar Yıllar Sonra Yan Yana Görüntülendi

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar Yıllar Sonra Yan Yana Görüntülendi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Şahan Gökbakar Cem Yılmaz Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (9)

Dürbünlü:

bunların ülkeye zarardan başka ne faydaları var:((

4
3
yanıtYanıtla
Karadenizli 53:

hiçbir faydaları yok hocam.

yanıt3
yanıt1
SİNOP''LU:

Ne istiyorsan onu yapsınlar hocam

yanıt2
yanıt0
RACO:

bunu cem yılmazla kıyaslamayın adamın gaz çıkarıp ayılık yapmaktan başka bildiği ne varki cemin gölgesi bile olamaz

2
4
yanıtYanıtla
yasin erdan:

ama bizim sağ olmaysıcılar ben buraya yol şuraya okul yaptırdım diyor her kanalda uzun hava çalıyor arkadaşlar uyyanın bu yapılanlar bizim vergilerimizle yapılanlar kimse şahsi cebinden bişi yaptırmıyor ama sağolmayasıcılar bize bunu sanki kendi cebinden harcıyormuş gibi sunuyorlar uyan millet uyan kanmayın bu üç kağıtçılara gittikçe batağa gidiyor bu ülke uyan uyanınnnnnnnnnnnn

3
3
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ekonomimiz uçuyeaahhh:))

4
1
yanıtYanıtla
yasin:

arkadaşlar devşetin bütçesini bitirdikleri için heryeri özele çevirdiler sağ olmayasıcılar silmez hocam devlet borçlerı çünki devletin belki on türkiye derinde yabancılara borcuvar. keşke eski model mana bineydikte böyle bir borcumuz olmasaydı şimdi arkadaşlar heryeri 50 yıl 70 yıl kiraya vermiş ne anlamı kaldı bunun lozandan değilmi bir soru size trump sizce de deli dolu biri değilmi ama hiç bir kanalda ben burraya okul şuraya yol yaptırdım diye bir konuşmasını duydunuzmu?

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu habere sevinmemizimi bekliyorlar yoksa hayret etmemizimi bekliyorlar anlamadım cemide şahanıda kırk yıl görmesek aklımıza gelmezler

1
1
yanıtYanıtla
htephen sawking:

cem yılmaz bu kadar kısamıydı la

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title