Haberler

Cem Davran'dan Altın Kelebek'e damga vuran konuşma: Ben es geçmeyeceğim, Cumhuriyet'i Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz

Güncelleme:

49. Altın Kelebek Ödülleri'ne gecenin sunucusu Cem Davran'ın Cumhuriyet'in 100. yılı için yaptığı konuşma damga vurdu. "Es geçenler var ama ben es geçmeyeceğim. Bu Cumhuriyet'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Onu saygı ve minnetle anıyoruz." diyen Cem Davran uzun süre alkışlandı.

49. Altın Kelebek Ödülleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayan programın sunucusu Cem Davran, "Es geçenler var ama ben es geçmeyeceğim. Bu Cumhuriyet'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Onu saygı ve minnetle anıyoruz." dedi. Davran uzun süre alkışlandı.

CEM DAVRAN'DAN ALTIN KELEBEK'E DAMGA VURAN KONUŞMA

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulurken, geceye programın sunucusu Cem Davran'ın yaptığı konuşma damga vurdu. Cumhuriyet'in 100. yılı için konuşma yapan Davran'ın sözleri sık sık alkışlarla kesildi.

Cem Davran'dan Altın Kelebek'e damga vuran konuşma: Ben es geçmeyeceğim, Cumhuriyet'i Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz

"CUMHURİYET'İ ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA BORÇLUYUZ"

Davran, "Es geçenler var, onlara üzülüyorum ama ben es geçmeyeceğim. Bu Cumhuriyet'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Onu saygı ve minnetle anıyoruz. Bu cumhuriyetimizi ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e onun silah arkadaşlarına borçluyuz. Saygıyla minnetle anıyoru7z. Bayanlar baylar bu cumhuriyetin 100. yılı kutlu olsun." dedi.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Magazin

Altın Kelebek Ödülleri Mustafa Kemal Atatürk Cem Davran Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 3 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? HIDIRELLEZ NE ZAMAN 2024? Hıdırellez bayramı bu yıl hangi tarihte, ayın kaçında kutlanacak? Ankara metro çalışıyor mu? 3 Mayıs Cuma Ankara metrolar açık mı, hangi metrolar açık? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (52)

Can Bayraktar:

Atatürk 41 yaşında cumhuriyeti ilan etmiş ve dünyanın en gelişmiş ordularını vatanımızdan def etmiştir. Savaşı kazanacağından o kadar emindir ki Cephede bile, cumhuriyet kurduktan sonraki, planlarını not etmiştir. Öyle sakallarını uzatan ve millete Arap seviciliği yapanlara duyurulur . Minnettar olmak zorundasınız

177
223
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Tek Atatürkmü kurtardi bu vatani? Millet kafayi yemis Atatürk diye

yanıt175
yanıt133
bülent iyigün:

leküm diniküm veliyedin..

yanıt72
yanıt25
girilmez:

kulağınıza ne okundu ise onu fısıldıyorsunuz

yanıt20
yanıt21
Hatice Erarslan:

Görünen taraftan Atatürk evet ama görünmeyen tarafta ninelerimiz ve dedelerimizin de çok emeği var vatanımız Atatürk sayesinde değil canını feda eden imanlı atalarımız sayesinde kurtuldu Atatürk'e imza atmak kaldı bunu anlamak ilim öğrenmenizi tavsiye ederim teşekkürler efendim inanın ki yanlış yaşadığınızı siz de fark edeceksiniz ben bir yıldır farkettim gerçekleri.

yanıt2
yanıt2
Mldhat Caglar:

insan olan ATASINI unutmaz

166
123
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Ameraka'dan gelen kapatın biz size daha ucuza satarız emriyle araba uçak ağır sanayi fabrikalarını kapatan chp değilmiş gibi anlat panpa.

146
111
yanıtYanıtla
Gabriel:

Cahilliğin vücut bulmuş halisin hadi kitap okumaktan acizsiniz onu anladıkta bari yorum yapmadan önce yazdığını bir oku rezil etme kendini

yanıt6
yanıt1
Fatih Sultan Mehmed:

Benim kimseye öyle bir borcum yok... Varadıysa da ödendi... İşine bak ona göre davran...

102
122
yanıtYanıtla
Gabriel:

Emin misin ülke Suriyelilere teslim edilince kime borcun olduğunu anlarsın

yanıt7
yanıt4
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title