Haberler

'Çav Bella' Şarkısıyla Eleştirilerin Hedefi Olan Hilal Cebeci, İsyan Etti

Güncelleme:

'Çav Bella' şarkısını yorumlayan ve 'La Casa De Papel' dizisinin temasıyla klip çeken şarkıcı Hilal Cebeci, eleştirilere tepki göstererek, "Ne yaparsanız yapın eleştiriliyorsunuz." yorumunu yaptı.

Hilal Cebeci, İtalya'da direniş marşı olarak bilinen "Bella Ciao (Çav Bella)" adlı şarkıyı seslendirdiği video klibini sosyal medya hesabından yayınlamış ve tepkilere neden olmuştu. Cebeci, şarkıyı yorumlaması ve klipteki görüntülere yönelik eleştirilerin ardından klibinin ikinci versiyonunu yayınladı. Yeni klibinde ünlü şarkıcı, bir program konsepti gereği çöpçülük yaptığı görüntülere ve pirinç tarlasındaki işçilerin görüntülerine yer verdi.

'Çav Bella' Şarkısıyla Eleştirilerin Hedefi Olan Hilal Cebeci, İsyan Etti

"NE YAPARSANIZ YAPIN ELEŞTİRİLİYORSUNUZ"

Hilal Cebeci, "Benim babamda gerçekten devrimci ve sol görüşlü bir insan ve cezaevinde gençlik döneminde yatmış. Eziyet çeken bir insanın görüntüleriyle yapsaydım bu klibi bu sefer vatan haini diyeceklerdi. Ne yaparsanız yapın eleştiriliyorsunuz." ifadesini kullanmıştı.

'Çav Bella' Şarkısıyla Eleştirilerin Hedefi Olan Hilal Cebeci, İsyan Etti

"KLİBİM SOSYALİZMİ CANLANDIRDI"

Cebeci, "Aslında bu ikinci klipteki görüntüler benim daha önce bir televizyon programı çalışması için yaptığım görüntülerdi. Bu eleştirilerden sonra benim işçilerimiz için daha önce de yaptığım şeyleri göstermek istedim. Başarılı olduğumu düşünüyorum. Günlerdir bu şarkı hakkında konuşuluyor. Birinin özel hayatı yerine bu konu ile ilgili konuşulmuş olması sosyalizmi canlandırdı. Yeni nesil belki hiç bilmiyordu bunu belki onlar da bu klip ile şarkının hikayesini öğrendi. İlk klipte olumlu tepkiler de aldım. Buna üzülen, kırılan bir kesim olduğunu düşündüm. Onların da gönlünü almak istedim. Ben yine kimseyi kırmak istemediğim için böyle bir şey yaptım. Olumlu ve hoşgörülü olmak lazım. İtalyanca bilmiyorum. Ama aksan dersi aldım. Böyle aksanlara da yatkınım. İtalyanca bilenlerden güzel tepkiler alıyorum." ifadesini kullandı.

'Çav Bella' Şarkısıyla Eleştirilerin Hedefi Olan Hilal Cebeci, İsyan Etti

"BUNDAN SONRA YABANCI ŞARKI SÖYLEYECEĞİM"

Cebeci, "Aksanımda sorun yok. Hata aradıkları için eleştiriyorlar. Ufacık bir şey. Bunu konuşmakta komik. Tabi ki eleştirilecek. Hakaret içermeyen eleştirilerden yanayım. Çok sert eleştirilere bile açığım. Bundan sonra da yabancı şarkılar söyleyeceğim." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hilal Cebeci İtalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (18)

aklıyla arası iyi değil:

birde şarkı söyleyebildiğini zannediyor ya o hepsinden komik :)))) bin tane filtreden geçmiş sesi bile olayı kurtaramıyor.

6
1
yanıtYanıtla
Ates seni cagriyor....:

bide kendini Sanatci olarak görüyor. . Kafa var Beyin yok ne yazikki !!!!!!

6
0
yanıtYanıtla
Ali:

Allah yemeyesin o kazandıgın paraları başka şarkımı kalmadı

2
2
yanıtYanıtla
ANGARAGÜÇLÜ:

ÇOK GÜZEL OLMUŞ, EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK, YANLIZ PARÇANIN VERDİĞİ MESAJI DİKKATE ALARAK PARÇANIN RUHUNU DAHA MÜTEVAZİ BİR KLİP İLE YAPABİLİRDİ, ÇÜNKÜ BU PARAÇA BİR ZAMANLAR DİRENİŞİN MÜCADELENİN SEMBOLÜ OLMUŞ BİR MARŞ TIR, YİNEDE ANLAYIŞLI OLMAK GEREK, HERKES HERŞEYİ BEĞENECEK DİYE BİŞEY OLAMAZ

2
1
yanıtYanıtla
gerckekler:

rezil olmuş bu kadın gıtsın 3. sınıf pavyonlarda türkü söylesin

2
1
yanıtYanıtla
Soyadı Cebecidir:

Kendi ne cicidir

1
2
yanıtYanıtla
Veli:

Kendini insanlar nasil aptalca söhret ugruna kücük düsürebiliyor. . cok yazik sana. . .

2
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bunlar toplumu hasta ediyor;((

2
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

HELAL SANA HİLAL! BİR YIĞIN ENTEL GEÇİNEN SOLCU ARTIKLARINI İPE DİZDİN YA, PES DOĞRUSU. BOŞUNA ''SAMAN İTHAL'' ETMİYORMUŞUZ. ÇOK İHTİYAÇ VARMIŞ HAKİKATEN.

1
0
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Bu klibi gören berlin reis çaldıkları paranın kendi hissesini geri verip polisede teslim olmuş,düşünün artık

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title