Haberler

Cansu Dere'den, Türk Kadınlarına Hakaret Eden Mehmet Akif Alakurt'a Şaşırtan Yorum!

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından Türk kadınlarını aşağılayan paylaşımla gündem olan Mehmet Akif Alakurt'a, Sıla dizisinde rol arkadaşı Cansu Dere'den şaşırtan yorum geldi. Dere, "Onunla o dönemde bile konuşmuyordum" dedi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Cansu Dere, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Dere'ye son günlerde Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt soruldu. Başarılı oyuncu, eski rol arkadaşı hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

"EKRANLARA TEKRAR DÖNÜYORUM"

Ekranlara tekrar döneceği müjdesini veren güzel oyuncu, "Önümüzdeki sene ekrana dönüyorum. Projelerden daha çok senaryoyla ilgileniyorum. Bana bir senaryo geliyor, işin kişisel platform mu yoksa kanal mı olacağına ben karar vermiyorum. Bu yüzden ekranda ya da internette olmak benim için fark etmiyor. Hepsi olur. Önemli olan hikaye..." dedi.

Cansu Dere'den, Türk Kadınlarına Hakaret Eden Mehmet Akif Alakurt'a Şaşırtan Yorum!

"YORUM YOK"

Oyuncu eski rol arkadaşı Mehmet Akif Alakurt'un Türk kadını hakkındaki tepki çeken açıklaması hatırlatılınca ise şunları söyledi: Ben o dönem bile kendisiyle konuşmuyordum. O yüzden yorum yapmayayım.

Cansu Dere'den, Türk Kadınlarına Hakaret Eden Mehmet Akif Alakurt'a Şaşırtan Yorum!

Cansu Dere'den, Türk Kadınlarına Hakaret Eden Mehmet Akif Alakurt'a Şaşırtan Yorum!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Akif Alakurt Cansu Dere Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (21)

SS:

Adamın dediğinde de kötü bir şey yok ve bence sonuna kadar haklı. Türk kızları o kadar da güzel değil ama havalarından geçilmiyor.

20
19
yanıtYanıtla
ziyaa:

Konuşmuyormuş dizide ki konuşmalar ne peki para tatlı geliyor tabi milleti öyle uyutup kandırıyorsunuz paraları cebe indiriyorsunuz

23
3
yanıtYanıtla
..:

yemin ediyorum gerizekalıdan daha gerizekalısınız.

yanıt6
yanıt7
Dürbünlü:

osmanlı devrinin kapanmasıyla birlikte ülke ve insanlarımız kültür erozyonuna uğradığı için öyle eski türk kadını ve erkeğide tarihe karışıp gitti.96 yıldır yetişen nesiller laik sistemin ürünleridir.hiç türke benzer tarafı varmı sizce.

17
8
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

ATANA RAHMET her gün paparazi yok kıçını gösterdi şununlaydı bununla göründü onunkiyle beraber yalanmı sadece görünenler akşama kadar onlarca görüyoruz ya görünmeyenler demekki para bitti ben gidiyom yayılmaya diyen gidip daireyi dolanım 5 10 sene sonra eski kapı paralandıysa yine orda

yanıt1
yanıt1
Değiş Meliyiz:

Deseydi ki ''''Türk kadınlarının çoğu, bazısı, bir kısmı'''' anlar hatta belki saygı duyardım. Derdim ki ''''başından talihsiz bir olay kötü bir tecrübe geçmiş''''. Ancak genelleme yapması rahatsız edici. Bir erkek olarak oldukça rahatsız oldum. Bu kefeye benim eşimi, kız kardeşimi, annemi, annanemi, babaannemi, halamı, teyzemi, yengemi koyamaz, koydurtmam. Destek veren erkeklerin de aklından, haysiyetinden şüphe duyarım.

18
4
yanıtYanıtla
NAMIK KILIÇ:

ADAM DOĞRU SÖYLEDİ, ÇOĞUMUZ KADINLARIN CÜZDANI DEĞİLMİYİZ.

8
10
yanıtYanıtla
MAYKIL:

adam haklı

9
6
yanıtYanıtla
Rambi:

Al işte kendisini birşey sanan bir kadın daha Cansu dere. Ne sanıyorlarsa kendilerini.

6
6
yanıtYanıtla
..:

boş gelmişsin boş gidiceksin rambi

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title