Haberler

"Canlı erkek spermi cildi gençleştiriyor" diyen Selen Görgüzel linç ediliyor

Güncelleme:

Daha önce cildine sünnet derisinden elde edilen bir sıvıyı enjekte ettiren ve anne sütü içen Selen Görgüzel, bu sefer de erkek sperminin cildi gençleştirdiğini söyledi. Evli kadınlara çağrı yapan Görgüzel'in sözleri tepki çekti.

Şarkıcılık ve oyunculuğun yanı sıra Söylemezsem Olmaz'da yorumculuk yapan Selen Görgüzel, katıldığı bir programda erkek sperminin cildi gençleştirdiğini söyleyerek "Evli kadınlar da bu anlamda kocalarını kullanabilirler" tavsiyesinde bulundu. Görgüzel'in bu sözleri kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve tepkiler de beraberinde geldi.

"SPERM CANLI VE TAZEYKEN CİLTTE LİFTİNG ETKİSİ OLUYOR"

Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalında yayınlanan programına konuk olan Görgüzel, cilt bakımıyla ilgili konuşurken "Doktorlar tarafından da onaylanan bir şey bu. Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor ve cildi besliyor. Evli kadınlar da bu anlamda kocalarını kullanabilirler" dedi.

LİNÇ EDİLİYOR

Ünlü ismin sözleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Görgüzel'in konuşulmak için bu tarz açıklamalar yaptığını söyleyen birçok kullanıcı "Artık utanma da kalmadı" yorumları yapıldı.

'Canlı erkek spermi cildi gençleştiriyor' diyen Selen Görgüzel linç ediliyor

'Canlı erkek spermi cildi gençleştiriyor' diyen Selen Görgüzel linç ediliyor

'Canlı erkek spermi cildi gençleştiriyor' diyen Selen Görgüzel linç ediliyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Anne Sütü Sünnet Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (29)

Tng Trk:

yuhhhhh crem mi kalmadı?? paran mı yok?? hem anne sütü icmek ne ya??? ııııııyyyyy migde yok bunda

198
19
yanıtYanıtla
Recep:

Bizim millet zaten linçlemeye adam arıyor, dediyse dedi sen yapma kardeşim ya.

46
145
yanıtYanıtla
Mert Koca:

Evliyken düzenli olarak eşini aldatan kadından herşey beklenir

161
12
yanıtYanıtla
İsmail AYAYDIN:

Damızlıkmıyız yahu biz

81
7
yanıtYanıtla
Mahfuz Demirtaş:

Kadın çok doğru söylüyor. İyileşyen yüz sivilceleri için bire birdir.

19
49
yanıtYanıtla
Export 86:

Epey kullanmış tecrübeli gibi konuştun

yanıt30
yanıt5
Tamer Islek:

Anlaşılan çok bayan için böyle bir eylem hayatları boyunca yüzüne pardon başına gelmemiş :) yapmak zorunda değilsiniz sadece bilgi olsun diye paylaşmış. Nasılki bir hadiste deve sidiğinin içilmesi tavsiye edilmiş ve bunu kimse uygulamıyorsa

8
24
yanıtYanıtla
Samarpan Bhav:

Hahahaha

24
6
yanıtYanıtla
Alpnihat 74:

Avusturyalı ve Rus bilim adamlarına göre böyle bir makale var ve yapılan deneylerde başarı oranı çok yüksek olduğu söyleniyor.

13
17
yanıtYanıtla
Mukan Kağan:

Yakında yamyamlıkta yaparlar işe de kundaktaki erkek çocuklarından başlarlar malum kesmin insanları bunlar.

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title