Haberler

Çandarlı Festivali'nde Ferhat Göçer'den Muhteşem Kapanış

İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Çandarlı beldesinde gerçekleştirilen 17.Çandarlı Kültür ve Sanat Festivali'nde Ferhat Göçer sahne aldı.

İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Çandarlı beldesinde gerçekleştirilen 17. Çandarlı Kültür ve Sanat Festivali'nde Ferhat Göçer sahne aldı.

Çandarlı Belediyesi tarafından bu yıl 17'incisi düzenlenen Çandarlı Kültür ve Sanat Festivali'nde dün akşam sahneye çıkan Ferhat Göçer, hayranlarını büyüledi. Konseri 15 binden fazla Ferhat Göçer hayranı izledi. Seyircilerin şarkılarına eşlik ettiği ünlü şarkıcı, iki saate yakın sahnede kaldı. Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen'i sahneye davet eden Göçer, seyircilerden büyük alkış topladı. Yapılan anketler sonucu Ferhat Göçer'in Çandarlı'daki halkın isteği üzerine sahne aldığını ifade eden Başkan Dağdelen, "Ben kendisine hoş geldin demek istiyorum. Şeref verdi Çandarlı'mıza. Kendisinin hekim olduğunu biliyorum. Ben de eczacıyım. Kendisi iyi reçete yazar. Ben de iyi reçete okurum. Yazmakla okumak önemli. Tekrardan kendisine teşekkür ederek çiçeğini ve plaketini takdim ediyorum" dedi.

Hediyelerini Başkan Dağdelen'in elinden alan Ferhat Göçer ise, "Bir de çok önemli bir ağabeyim var burada. Mehmet Avcılar, benim İstanbul Tıp Fakültesi'nden ağabeyim olur. Dikili ve Bergama'da hekimlik yapıyor kendisi. Beyin cerrahı ağabeyim, bana cerrahi disiplini öğreten üstatlarımdan biridir. Onun huzurunda olmak benim için büyük bir keyif" diye konuştu.

Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu'nu İstanbul Ataşehir'e tayini çıkması dolayısı ile teşekkür plaketi vermek üzere sahneye davet eden Dağdelen, "Beldemize vermiş olduğu çok değerli hizmetlerin karşılığında Çandarlı halkı adına kendilerine teşekkürler ediyorum" dedi.

Ferhat Göçer, stadı dolduran hayranlarının kendi telefonu ile fotoğrafını çekerek, sosyal medyada yayınladı. Göçer, "Twitter, Instagram, Facebook vesaire bunlar biliyorsunuz neredeyse Türkiye'nin gündemine damga vuran gerçekler. Şimdi aşağı yukarı 2 milyon 500 bin takipçimiz var burada. Şuanda Türkiye'nin neler olup bittiğini Çandarlı'da görmesi açısından süper olacak. Çünkü bir stat dolusu misafir toplandı. Herhalde bundan daha görkemli, daha güzel, daha kıskandıran bir güzellik olmaz" diye konuştu.

Ferhat Göçer, konserin sonunda Ege türküsü olan Çökertme'yi söyledi. Türküyü dinleyen binlerce hayranı zeybek oynadı. Sahnenin önünde ise küçük bir kız çocuğuna eşlik eden belediye zabıta memuru Aykut Köylü seyircilerden büyük alkış aldı. Konser sonunda binlerce hayranı, ünlü şarkıcıyı ayakta alkışladı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title