Haberler

    Can Bonomo'dan o eleştirilere yanıt: Sonra kadına şiddet diye ağlıyoruz

    Güncelleme:

    Öykü Karayel-Can Bonomo çifti geçtiğimiz haftalarda Çeşme'deki bir plajda görüntülendi.

    Öykü Karayel- Can Bonomo çifti geçtiğimiz haftalarda Çeşme'deki bir plajda görüntülendi. Yanlarında da Karayel'in yaklaşık 7 yıl önce aşk yaşadığı Bartu Küçükçağlayan ve onun eşi Merve Özgüle vardı. İki çiftin fotoğrafları, sosyal medyada gündem oldu.

    Önceki akşam Etiler'deki bir restorandan çıkarken Uçankuş TV tarafından görüntülenen Bonomo'ya o tatille ilgili sorular yöneltildi.

    Bonomo şunları söyledi: "Evet, birlikte tatile çıktık. Bir şey söylememe gerek yok. Bartu benim çok yakın, çok samimi arkadaşım. Öykü de benim canım eşim, bu hayatta en sevdiğim insan. 2020 yılındayız! Sonra 'kadına şiddet' diye, 'kadın cinayetleri' diye ağlıyoruz. Böyle şeyler yapıyorsunuz siz televizyonda diye. Yapmayalım o yüzden."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Öykü Karayel Can Bonomo Çeşme Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title