Haberler

Can Ateş: Kızımın Yanında Olacağım

Güncelleme:

Meryem Uzerli'yi hamileliği sırasında terk eden Ateş, kızıyla ilgili, "O benim evladım. Tüm yaşamım boyunca maddi-manevi yanında olacağım." dedi.

1,5 yıllık aşkı Can Ateş'ten de ayrılmıştı. Can Ateş hamile sevgilisi Meryem Uzerli'ye "Bebeği istemiyorum" demişti. Meryem Uzerli'nin kızı 1 hafta sonra doğacak. Bu konuda hiç konuşmayan Can Ateş, "Kızınıza sahip çıkacak mısınız?" sorusuna ilk kez cevap verdi.

"O BENİM EVLADIM"

Can Ateş "Sadece bebeği nüfusuma kaydettirmem konusunda değil, aynı zamanda tüm yaşamı boyunca maddi-manevi yanında olacağım. Olamadığım zamanlarda babalık görevlerimi büyük bir özen ve sevgi ile yerine getireceğim. Kızımı asla yalnız bırakmam. Annesiyle ayrılmış olsak da o benim evladım" dedi. Bu arada Can Ateş, Mina Somer ile aşk yaşadığı iddiasını da yalanladı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Meryem Uzerli Can Ateş Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

ÖZLEMozlem2003@windowslive.com:

yazıklar olsun senin gibi adama sen er zor zamanında terk et hamile bırak sonra kızını sahiplen meryemin yerinde olsam o kızın tırnağını göstermem...............

23
3
yanıtYanıtla
yağmurbyn_karizma_63@hotmail.com:

allah o adama bırakmasın benim başımada geldim ama o adı adam bize sahıp çıkmadı ailemde haberi yok kızım yuvada kaliyor onu ordan alamiyorum ne yapcam bilmiyorum en azında meryemin madı durmu iyi benim oda yok her sabah gidıp kızımı görüp geliyorum

yanıt0
yanıt0
Melekzida@superposta.com:

Babayada bu yakışır.insanlar karı koca olmayabilir. Ama anne babalık yapmak zorundadır.ALLAH kimseyi anne babasız bırakmasın

24
2
yanıtYanıtla
lazkızıfbkiz_1907@hotmail.com:

be uyuz kızı evlenecegim vaatlerle geçiştirdin, kız hamile kaldı... sahip çıkmam diye tehdit ettin... tükenmişlik sendromuna soktun. kız dogurunca yenı projelere başlıyccak ya kıymetemı bındı. ozaman evlat degıldıde şimdimi evlat oldu bebegı

24
1
yanıtYanıtla
yağmurbyn_karizma_63@hotmail.com:

benim de başıma geldi aynsı ama o hiç bize sahıp çıkmadı kızım şuan 1 .5 yaşında alieminde haberleri yok kızım yuvada kaliyor enazında meryemin madi durmu iyi benim oda yok çaresız bekliyorum:)

9
10
yanıtYanıtla
E R V Avasiferak@hotmail.com:

GÖNÜL BİR KUŞTUR .HAVA BOŞLUKTUR.HERYERE KONAR. SANKİ BAYKUŞTUR.

18
0
yanıtYanıtla
serpilali__250108@live.nl:

ahhh canim ne dusuncelisin,,onemli olan zor zamanlarinda yaninda olmak,

11
4
yanıtYanıtla
MERYEMkobra_2001@hotmail.com:

ÖNCELİKLE MERYEM ABLA ÇOK DEĞERLİ BİR KİŞİLİK IIMM NASIL DESEM DİZİDE YANİ MUHTEŞEM YÜZYILDA SEVEREK İZLİYODUK ONU.. AMA SONRA AŞIKKK OLDUU NE YAPALIM AŞK AKADA KONAR ..... KONAR ANLAYAN ANLADI MERYEM ABLA NSL BÖYLE Bİ HATA YAPAR ERKEKLERİN ALAYI BÖYLE DEĞŞLMİ ZATEN YATAĞA ATMAA BU KADAR BASİT YZK OLDU MERYEM ABLAYA NE DİYELİM... O KIZ COCUĞUDA BİRAZ ZOR BÜYÜR SONUÇTA EVLENMEDEN BİRAZ IMMM KÖTÜ YA GRÇKTENDE KÖTÜ GÜZELLKİ BAZEN ÇARE DEĞİL ÇARESİZLİKTİR..

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title