Haberler

Çağla Şıkel, "Göğüslerini göstermemeyi öğret" diyen Arto'ya 1 Milyon liralık tazminat davası açtı

Manken Çağla Şıkel'in, kendisi için "Sen önce 70 milyona göğüslerini göstermemeyi öğret" diyen Arto'ya uzaklaştırma kararı aldırmasının ardından tazminat davası açtığı öğrenildi.

Manken Çağla Şıkel ile şarkıcı Arto arasındaki kriz giderek büyüyor. Arto'nunmini etekli videosuna "Sen önce 70 milyona göğüslerini göstermemeyi öğret" dediği ünlü mankenden bir flaş hamle daha geldi.

1 MİLYONLUK TAZMİNAT

YouTube kanalında mini etekle mini etekle nasıl oturulup kalkılması gerektiğiyle alakalı video çeken Çağla Şıkel'e şarkıcı Arto'dan tartışma yaratan bir yorum gelmişti. Arto sosyal medya hesabından ünlü manken için "Sen önce göğüslerini göstermemeyi öğret" sözlerini söylemişti. Şıkel'ın kendisiyle alakalı edepsiz konuşmalar yaptığını ileri sürdüğü Arto'ya 1 milyon liralık tazminat davası açtığı öğrenildi.

Çağla Şıkel, 'Göğüslerini göstermemeyi öğret' diyen Arto'ya 1 Milyon liralık tazminat davası açtı

NE OLMUŞTU?

Mankenliğin yanı sıra uzun bir süredir YouTube kanalı üzerinden içerik üreten Çağla Şıkel, son olarak "Mini etekle oturma ve kalkma" başlıklı bir video yayınladı. Arto ise yıllar önce çıktığı defilede göğüsleri açılan Şıkel'in fotoğrafına "İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda göğüslerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin. Bir de bunlar bize oturup kalkma dersleri verir. Bu mankenimiz birçok defilede, vücudunu net olarak gösteren defilelerde çıkmıştır" diyerek tepki göstermişti.

Çağla Şıkel, 'Göğüslerini göstermemeyi öğret' diyen Arto'ya 1 Milyon liralık tazminat davası açtı

Arto'nun bu sözleri sonrası harekete geçen Çağla Şıkel ise avukatı Bükçün Canatik aracılığıyla Arto'nun kendisi hakkında konuşmaması ve yaklaşmaması için uzaklaştırma talebinde bulundu. Talebi değerlendiren İstanbul Aile Mahkemesi, Şıkel'in isteğini kabul ederek Arto'nun 3 ay süreyle Şıkel'e yaklaşmamasına karar verdi.

Çağla Şıkel, 'Göğüslerini göstermemeyi öğret' diyen Arto'ya 1 Milyon liralık tazminat davası açtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arto Haberler

500

Yorumlar (25)

HIYARTO:

Arto denen hıyarto neci, çağla şıkel ne iş yapar. Kimdir bu insanlar, memlekete ne faydaları dokunmuştur.

36
3
yanıtYanıtla
....:

Senden fazla vergi veriyorlardir

yanıt5
yanıt10
Gül:

Yinede adam hakli!

30
5
yanıtYanıtla
...:

doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış

32
3
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

ÖNCE ÇAĞLA NIN ADINI AĞZINA ALMADAN DİŞLERİNİ FIRÇALA AĞZINI ÇALKALA KIZIN ADINI KİRLETME

5
26
yanıtYanıtla
fako:

az açmış ya 1 milyoncuk da neymiş. en az 10 milyonluk açmalıydı bence

14
9
yanıtYanıtla
BAKÜ:

Azeri hamımdan: Sayın Arto men senin arkadayam. . . . . .

20
3
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

AZERİ HANIM ARTO DA SİZİN GİBİ . YOK ÖYLE BİR DÜNYA BURAYA GELİNCE TÜRKÜZ KARDEŞİZ, 4 SENE KALDIM BAKÜDE ÇOĞUNUZ ASLINDA SEVMİYORSUNUZ. TV''LERİN KARŞISINDA GARDAŞIZ DERSİNİZ. ASLINDA GERÇEKTEN ÖYLE BİR ŞEY YOK.

yanıt6
yanıt9
uCube:

Eğer mahkeme bu tazminatı onaylar ise harbi, adalet yok para var derim. Doğruları söyleyen her insana gidip, tazminat açarak haksız kazanç elde edecekler ama kendileri her boku yiyecek kamera karşısında. Yok öyle yama arkadaş önce kendinize bakacaksınız, sonra gidip o paranızı mahkeme harcına yatırın. Arto, haklıdır!

17
4
yanıtYanıtla
ıııııı:

bununla mı anlıycaksın adalet olup olmadığını kardeş?Adalet yok ülkemizde malesef ama sana katılıyorum

yanıt5
yanıt1
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title