Haberler

Bursa haberi: Tuğçe Kandemir, Bursa'da unutulmaz anlara imza attı

Güncelleme:

Bursa haberine göre Tuğçe Kandemir, Bursa'da unutulmaz anlara imza attı Başarılı yorumları ve güçlü sesiyle beğeni toplayan Tuğçe Kandemir, Bursa'da unutulmaz anlara imza attı.

Tuğçe Kandemir, Bursa'da unutulmaz anlara imza attı

BURSA - Başarılı yorumları ve güçlü sesiyle beğeni toplayan Tuğçe Kandemir, Bursa'da unutulmaz anlara imza attı. Performansıyla gönüllere dokunan Kandemir, 'Bu Benim Öyküm' şarkısının hikayesini anlatarak seslendirdi. Şarkının ardından Kandemir; "Bu şarkı olmasaydı İnegöl'ü de yazardım, atanırdım. Sizleri çok sevdim. Bir kişiyi kaybettim ama binlercesini kazandım" dedi.

Son zamanların en çok dinlenilen isimlerinden biri olan Tuğçe Kandemir, Bursa'da hayranlarıyla buluştu. İnegöl Belediyesi'nin 35. Uluslararası Kültür Sanat Festivali'nde sahneye çıkan genç şarkıcı, sergilediği performansıyla dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. 'Kurban Olduğum' adlı şarkısıyla Bursalıları selamlayan Kandemir, en seçkin şarkılarını hayranları için seslendirirken; sahnedeki enerjisiyle de dikkati çekerek, özel bir performans sundu.

Duygu yüklü şarkılarıyla sevenlerinin gönüllerine dokunan Tuğçe Kandemir, şarkı aralarında dinleyicileriyle de sık sık sohbet etti. Hayatından önemli anekdotları da Bursalılar ile paylaşan güzel şarkıcı, İnegöl'de olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu da dile getirdi. Şarkılarına hep bir ağızdan eşlik edilmesi karşısında duygulanan Kandemir, bu özel ilgilerinden dolayı tüm dinleyicilerine de teşekkür etti.

Bursalılar gönüllerince eğlendi

Sahnesinde yüksek tempolu şarkılara da yer veren Tuğçe Kandemir, Bursalıları coşturdu. 'Ah Ellerim Kırılaydı', 'Kahverengi Gözlerin' ve 'Yelkovan' adlı popüler şarkılarıyla geceye renk katan genç şarkıcı, Türk müziğinin unutulmaz eserlerini de başarıyla seslendirerek gönülleri fethetti. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Kandemir, sürekli güler yüzü ve yansıttığı pozitifliğiyle de sevenlerin gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Yeni şarkısı yayında

Öte yandan konserlerine aralıksız devam eden Tuğçe Kandemir, yeni şarkılarını da sevenleriyle buluşturmayı sürdürüyor. Kandemir, 'TUĞÇEXPRES' serisinin ilk şarkısının ardından hareketli ve herkesin içini kıpır kıpır edecek 'Saf Kalbim' adlı şarkısını sevenlerinin beğenisine sundu. Söz ve bestesi Tuğçe Kandemir'e ait olan şarkının düzenlemesini de, yine Kandemir'in orkestrası üstlendi. Henüz çok daha yeni olmasına karşın şarkı, yüzbinlerce kez dinlenerek beğenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İnegöl Belediyesi İnegöl Bursa Magazin Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Bakmadan Geçme

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title