Haberler

Burcu Biricik Netflix'in Fatma isimli dizisinde başrol oynayacak

Güncelleme:

Oyuncu Burcu Biricik, Netflix'in yeni dizisi Fatma'da başrol oynayacak. Biricik, müjdeli haberi Instagram'dan verirken "İçim kıpır kıpır" notunu düştü.

Netflix Türkiye'nin yeni dizisi Fatma için çalışmalar devam ediyor. Mart ayında duyurulan Fatma'da başrolinde başarılı oyuncu Burcu Biricik yer alacak.

"HEYECANLI GERİ SAYIM BAŞLADI"

Bu yıl Netflix Türkiye'den üç dizi, bir film ve bir yarışma programı geleceği duyurulmuştu. Bunlardan biri olan 'Şimdiki Aklım Olsaydı', tartışmalar sonrası iptal edilmişti. Diğer yapımlardan 'Fatma' içinse Netflix Türkiye geri sayımın başladığı gösteren bir paylaşım yaptı. Dizide Fatma karakterine Burcu Biricik hayat verecek. Biricik ile ilgili yapılan paylaşımda, "Aramıza hoş geldin #Fatma! Heyecanlı bir geri sayım başladı!" ifadeleri kullanıldı.

Burcu Biricik ise aynı fotoğrafı kişisel Instagram hesabından paylaşarak "İçim kıpır kıpır heyecandan. Sete çıkmak için geri sayıma başladık. Fatma'yı sizle tanıştırmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Burcu Biricik Netflix'in Fatma isimli dizisinde başrol oynayacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Biricik Instagram İçim Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (5)

ÇINAR:

Sürekli ağlar durur artık. . . bir dizisi vardı her açtığımda ağlıyordu. . hahahahahahahahahahaahahahahhahahahaa. . . oyunculuğunu beğenmiyorum

5
13
yanıtYanıtla
Gümüş ZURNA:

6 Aydır Bu Haberi Bekliyordum . İzlersem HAMİŞ Olayım .

2
0
yanıtYanıtla
Serdar:

Bazen cok güzel kız diyom bazen allah allah bu omu diyom degişik

1
0
yanıtYanıtla
Lök:

Şu tipe o isim olmuş mu, hiiiç olmamış.

0
0
yanıtYanıtla
....:

PANDEMİ DÖNEMİN DE EN ÇOK OYUNCULAR VE SANATCILAR AĞLADI

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title