Haberler

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'den İlan-ı Aşk! Galaya El Ele Geldiler

Güncelleme:

Birlikte rol aldıkları "Aşk Sana Benzer" filminin gala gecesine el ele gelen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, aşklarını ilan etti.

Birlikte rol aldıkları dizinin setinde yakınlaşan ve aşk yaşamaya başlayan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, yarın vizyona girecek "Aşk Sana Benzer" filminin gala gecesine el ele gelerek aşklarını ilan etti.

İLK KEZ EL ELE BASIN KARŞISINA ÇIKTILAR

Uzun zamandır birlikte olan çift birlikte fotoğraf vermemeye özen gösteriyordu. İkili birlikte rol aldıkları filmin galasında ilk kez basının karşısına el ele geçti.

NİKAH PROVASINI FİLM SETİNDE YAPMIŞLARDI

23 Ocak'ta vizyona girecek olan filmin başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, senaryo gereği bu filmde birbirine "evet" demişti. Çift nikah provalarını film setinde yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Fahriye Evcen Burak Özçivit Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (49)

Osmanli Mücahid:

Bunlarin ikisede Alevi, ikisinden de bir halt olmaz.

9
32
yanıtYanıtla
semih:

yüzyılın çifti. o kadarmı yakışır iki insan. inşallah diğer ünlüler gibi olmaz ve ölene kadar ayrılmazlar

26
7
yanıtYanıtla
aaa:

:)

yanıt0
yanıt0
gulu:

cirkin fahriye

5
23
yanıtYanıtla
muratMobil-ANDROID:

kopeklerden bir farklari yok durmadan degistiriyorlar

17
9
yanıtYanıtla
gözdemobilWeb@haberler.com:

Biri çok yakışıklı diğeri de çok çok güzel... Böyle mukemmel yakışan çift zor bulunur ins düğün haberlerini de okuruz

22
3
yanıtYanıtla
hepsi yalan:

bir kaç güne kalmaz biter onlarda köprüyü geçene kadar yanii

16
8
yanıtYanıtla
aşk diye bişey yok inanmayın palavra:

para para parayla domuzla bile evlenir bu kadınlar yeter ki para olsun ne olursa olsun bu kadar nokta

7
15
yanıtYanıtla
SpartacüsmobilWeb@haberler.com:

gelip geçici sanırım taş çatır çatır çatlasa 1 bilemedin 1,5 yıl

14
4
yanıtYanıtla
KARAGÜMRÜKÜZ:

BU GÜN FILM ICIN EL ELE POZ VERENLER ;YARINLARI ICIN BELDEN ASAGI VERIRLER. .

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title