Haberler

Bülent Ersoy'u karşısında gören küçük kızın bakışları bomba! Herkesin gözü ona takıldı

Güncelleme:

Türk Sanat Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'un kuyumcu mağazasını ziyareti sırasında küçük çocuğun kameralara yansıyan bakışları sosyal medyada gündem oldu.

Geniş bir hayran kitlesi bulunan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde program için gittiği Ordu'da büyük bir heyecanla karşılanmıştı.

SEVGİ SELİYLE KARŞILANDI

Kalabalık bir kitlenin cep telefonlarını hazırlayıp merakla beklediği Ersoy, siyah ve camları filmli bir araçla bir kuyumcu mağazasını ziyarete gelen Diva, indikten sonra kendini bekleyen kalabalığı selamlamıştı.

BAKIŞLARI HERKES FARK ETTİ

Koruma ordusuyla kuyumcuya giren usta sanatçıya çevresindekiler sevgi seli gösterirken küçük bir kız karşısında Ersoy'u görünce utangaç tavırlar sergiledi. Şaşkın bakışlar için Bülent Ersoy'u izleyen küçük kızın videosu sosyal medyaya damga vurdu. Birçok Instagram kullanıcısı küçük kızın verdiği tepkiyi yorumladı.

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Bülent Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (10)

Mehmet Vatandaş:

korkmuş garibim:)

225
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Çocuk çözmeye çalışıyor, ben nereye geldim diye ..))

142
6
yanıtYanıtla
SonyNokia:

aslında hepimizin böyle bakması gerekiyor... ama bize yakışmayan şeyleri o kadar kanıksadık ki malesef... avrupada amerikada bile kanıksamayan gayri-müslimler var...

108
10
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

CİDDİ PİKOLOJİK DESTEK ALMASI LAZIM ÇOCUĞUN

83
5
yanıtYanıtla
muhammet akbaba:

Abla ne olur beni yeme der gibi bakıyor :)

26
0
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Kız buda heykeli sanmış.

20
1
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

kız, Bu ne lan der gibi bakıyor. e haklı ama

17
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

abi ben bile korkarım yani,neye benzedıgı bellisiz.

8
0
yanıtYanıtla
Kemal Şenel:

Çocuk demisdir ne isdimlan ben????????

1
0
yanıtYanıtla
turan atsız:

çocuk gerçekliğini sorgulamış bir anda luc besson filmi karakterleri arasında kalınca

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title