Haberler

Bodrum Tatil Günlüğü

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da dünyaevine giren 'Survivor' aşıkları Gizem- Hakan Katipoğlu çifti, Türkbükü'nde balayı yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da dünyaevine giren 'Survivor' aşıkları Gizem- Hakan Katipoğlu çifti, Türkbükü'nde balayı yapıyor. Önceki gün Locall Beach'te denize girip güneşlenen çiçeği burnunda evliler, çok mutlu görünüyordu. Hakan Katipoğlu, gün boyu eşinin fotoğraflarını çekti.

KADIN KADINA TATİL YAPIYORLAR

Bodrum tatillerine tam gaz devam eden Zuhal Topal ve Özlem Yıldız; önceki gün, kaldıkları Camelot Otel'in plajında görüntülendiler. Gazetecilerin fotoğraflarını çektiğini gören ikili, neşelerinden hiçbir şey kaybetmedi. İki yakın arkadaş, "Kocalarımızı İstanbul'da bıraktık, hanım hanıma tatilin tadını çıkarıyoruz" diye konuştu.

İKİ AŞIK GÜNEŞE DOYDU

Klip yönetmeni Deniz Akel ve daha önce Süreyya Yalçın ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren sevgilisi Ali Altanoğlu, önceki gün Gündoğan'da objektiflere yansıdı. Fuga Yaz Evleri sitesinin iskelesinde görüntülenen sevgililer, samimi tavırlar sergilediler.

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title