Haberler

Bizim Hikaye'de Fikri'nin Eşi Şükra'nın Ölümü İzleyiciyi Derinden Sarstı

Güncelleme:

Reyting rekorları kıran Bizim Hikaye dizisinde Fikri'nin eşi Şükran'ın ölüm sahnesi ekran başındakileri derinden sarstı.

Fox TV'de Perşembe akşamları ekrana gelen, dünyaca ünlü Shameless uyarlaması Bizim Hikaye'nin son bölümünde beklenmedik bir ölüm yaşandı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan'ın başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde Esra Bezen Bilgin'in canlandırdığı Şükran karakteri ölerek diziye veda etti. Dizide eşi Şükran'ı uyandırmak için odasına giren Fikri, Şükran'ın öldüğünü anlayınca gözyaşlarına boğuldu.

BARIŞ ÇILGINA DÖNDÜ

Dizinin son bölümünde, formalite evlilik yaptığı Cemil'den ayrılmak isteyen Filiz aldığı cevapla büyük bir yıkım yaşadı. Cemil, Filiz'den boşanmayacağını avukata açıklayınca Barış çılgına döndü.

SÖZLENDİLER

Tüm bu yaşananlara rağmen Filiz ve Barış evlilik yolunda ilk adımlarını attı. Barış, Filiz'i babaannesinden istedi ve sözlendiler.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burak Deniz Reha Özcan Hazal Kaya Fox Magazin Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (23)

Abuzer:

Boş işler bunlar. Gazze''de 62 canımız gitti. Bütün derdimiz bu mu gerçekten. Ramazan ayındayız. Bu ayın feyiz ve bereketinden istifade edelim. Bu türlü yayınlar Ne kültürümüz ne dinimizde yeri var. Maneviyattan uzaklaştıran durumlar. Allah bütün Müslümanlara Akıl ve Şuur versin.

8
12
yanıtYanıtla
WANLI:

Orjinali SHAMELESS Kadın oyuncu EMY ROSSUM İnternetten izleyin 9 sezon 108 bölüm bakın o zaman bu bizim hikayenin ne kadar ama ne kadar çok saçma olduğunu göreceksiniz senaryoyu oradan çalmışlar siz orjinalini bi izleyin hele 108 bölümü soluksuz takip edecek ve bu bizimkilere kahkahayla karısık nefretle güleceksiniz

8
10
yanıtYanıtla
Hakkarili:

Haberi okumadan direk yorum yapmışsın bi oku istersen orda zaten yazıyor dünyaca ünlü Shameless uyarlaması diye işin gücün bilgiçlik taslamak, fikirlerini kendine sakla, diziyi beğenmiyorsan izlemezsin, boş kafanın boş yorumu

yanıt8
yanıt2
WANLI:

HAKKARİLİ olduğuna inanmıyorum orjinali zaten bu ülke gibi birçok ülkede izlenemez ahlaki açıdan, şimdi FİONA yı FİLİZ, FRANK I FİKRİ olarak LİAM ı CARL ı hilkat garibesi gibiİ oyuncularla sunan senaryonun anasını ağlatan vede bunu çok beğenen aptallarla, bu dizide oynayan oyunculara VE yapımcıya sadece acı acı gülüyorum.

yanıt5
yanıt0
ahmet:

Zaten türk dizilerinin neredeyse hepsi uyarlama

yanıt2
yanıt0
WANLI:

Bakınız, EKMEK TEKNESİ, LEYLA İLE MECNUN. HANIMIN ÇİFTLİĞİ, AVRUPA YAKASI, BEHZAT Ç, SIDDIKA, ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ, BUNLAR BİZİM UYARLAMA YOK VE HEPSİDE SÜPERDİ

yanıt7
yanıt0
Mars mello:

Böyle saçma sapan dizileri izleyeceğinize gidin ibadet edin

4
9
yanıtYanıtla
Betül Şahin:

Senin saçma sapan dediğin diziden birçok insan para kazanıyor ve hem dizi izleyip hem de ibadet yapabiliriz.

yanıt13
yanıt3
adsız cengaver:

şunu film diye oynatıyorlar 5 kuruş etmez film üzülen varsa aklını tedavi etdirsin gelsin

7
6
yanıtYanıtla
rana:

niye hayat mücadelesini ve zorluklarını anlattığı içinmi

yanıt6
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title